• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Te co podlinkowali z alle to dopiero wypas, ale tez cena... A te maja dokladnie taki obcas, jaki lubie na motorek. Wole sie upewnic co do wysylki, bo to jednak nie kazdemu sie chce.

Upieklam chalke i nie nadazam karmic potwora.

Poszlam do kuchni, z pokoju slysze jak maly powtarza "o nie nie, o nie nie..." Wracam, patrze, a to moje dziecko rzadzi na stole - wiadomo, zakazane rewiry, wiedzial mlody co uslyszy jak go nakryje.

Ostatnia edycja:
klaczku widzialam chalke, piekna!! A co mi sie ma chciec lub nie chciec?

Andzike swietne te buty, bralabym! no ale dobrze, ze wiosna i lato przed nami bo by mnie bardziej kusilo.. ;-)

Zapasowe buty wloczyc ze soba. Mnie by sie nie chcialo.:-) Chalka bajecznie prosta - maly rondelek, miska blacha do pieczenia, pedzel i 2 zestawy mieszadel do miksera - trzepaczki i haki i koniec. Prawie "jednogarnkowa" i zadnego paprania rak ciastem. To byl moment.

A propos zapasowych butów, to w pracy w kartonie mam z 10 par :-D takich tylko do chodzenia w pomieszczeniach zamkniętych :-D
Byliśmy na spacerze, trochę padało, ale nie było źle - nie cierpię zakładać tej folii na wózek, mam wrażenie, że dziecko jest wtedy w szklarni, oddycha cały tym samym powietrzem... :no: pomimo deszczyku fajnie nam się spacerowało, nie wzięłam jedynie poprawki na to, że Szira nienawidzi deszczu i odmówiła dalszego uczestnictwa w spacerze siadając pod klatką bloku obok którego przechodziliśmy. Próba przekonania jej do pójścia dalej spełzła na niczym, więc nie miałam innego wyjścia jak wrócić do domu:-D:rofl2::laugh2:
Zoyka - zaraz zagłosuję na Julkę :-)
kłaczek - chałka wygląda super, narobiłaś mi apetytu, ale przepis to sobie muszę jeszcze kilka razy przeczytać, bo za pierwszym razem nie zrozumialam :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry