• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

No Amelke to wcale TV nie interesuje chyba,że M jej włączy kanał z muzyczką to tańczy ale w ekran się nie wgapia.Dziwne bo chłopcy w jej wieku właśnie fanami reklamy byli:confused:

reklama
Oj, reklamy wylaczaja mi dziecko zupelnie. Zastyga i wgapia sie w telewizor, z tym ze do niektorych reklam (muzyka) wyma****e lapami, czasem sie smieje. Sprobuje mu wlaczac dobranocki na TVP1 o ile cos takiego jeszcze jest. Nie mam zadnego kanalu typowo dla malych dzieci.

Cześć,

Ciepło ale pada deszcz.
Zła jestem bo od dzisiaj rusza konkurs na Małą Miss a nie zamieścili zdjęć dzieci tylko numery i nazwiska . Nie ma zdjęć ani w wydaniu papierowym gazety ani w internetowym. Idiotyzm.

Widze, widze... To popularne ostatnio rozwiazanie buta, ale i tak... Wiesz, ja tak po sobie patrze, a ostatni raz mialam na nogach jakikolwiek obcasik, lat temu... ze 4. Zwykle flaty, lub 1cm roznicy.

Cześć,
kolejna noc za nami z gatunku nielekkich, Wanda ma taki katar że ledwo oddycha na dodatek zaczęła rzęzić. Raniutko zarejestrowałam ją do GP i niech osłucha. Mam wrażenie, że choróbsko się rozwija w szybkim tempie bo jeszcze wczoraj wieczorem był tylko katar z delikatnym kaszlem. Zobaczymy co powiedzą, ale nawet nie musiałam się kłócić w rejestracji bo była notatka o naszej wizycie na emergency. Na dodatek lezie trójka, już prawie jest na wierzchu więc może jutro lub pojutrze się przebije. Będzie 13 zębolków w biedronkowym pysiaku :-D
Ollena
buty są fantastyczne! uwielbiam takie... 90% życia przelatałam na obcasach i to wyższych niż te :-D no dopóki mi nogi ni zaczęły puchnąć. Ale buty kup koniecznie, zrobisz furorę :)))
Piję drugą kawę i może Andzike z racji piątku się pojawi do towarzystwa :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ania mowisz? :-) now kazdym razie rozmiaru nie bylo, jak mi sie uda w ciagu tygodnia dorwac je w innym sklepie to zmierze.
A co do Biedronki wspolczuje:( daj znac co Ci dr powie bo jestem ciekawa jak oni tam lecza..

klaczek ja tez tylko w plaskich i dzieki temu noga mi sie rozlazi, pozniej latem jestem zdziwiona ze sie w nic waskiego i zgrabnego nie miesci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry