• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Klaczek watowbki nie za duzo a Whiskasy i KitiKaty to syf ktory ma moze ze 4% miesa w skladzie. Wszystko co supermarketowe dla psow i kotow to nie prawdziwe zarcie.
A mama kupuje watrobke dla kota a czesc gotuje psu z kasza. Ona (kocica) nic innego nie zje.

Kupilam te kolorowe Crocsy! Mars komentowal, ze za duzo mam tych Crocsow i po co mi nastepne ale powiedzialam, ze nie odpuszcze.
Za to butow na wesele nadal nie mam i powiedzcie mi dlaczego wszystkie buty na obcasach sa nie wygodne?!

reklama
Ze mnie tez Azula ale musze isc na wesele w obcasie. Najlepsze takie na paseczki, a takich malo. Ja musze obcas+koturna, sam obcas nie wchodzi w gre, nie umiem chodzic.
Koszmar, zawsze jest tak, ze kupiona kiecka nie pasuje do butow ktore juz posiadam;-)
A na wlasne wesele kupilam za duze w Venezii...;-)

Hej hej Dziewczęta :-) Malfi GRATULACJE :-) nie martw się tym serduchem - skoro lekarz mówi że jest OK tzn że jest OK :-) i tego się trzymamy :-) Byłam w Zarze - kupiłam sobie takie COŚ beżowe - szukałam jakiegoś bolerka do koronkowej sukienki - kolor brąz czekoladowy i co ... wielkie NIC. Od razu obejrzałam sobie co kupię Kubuli na wyprzedaży :-D jakoś tak przy okazji kupiłam mołdawskiego merlota i sobie sączę polecam jutro lecę i kupuję więcej :-D Flo jednak "musisz" mi podrzucić kilka stronek abym się wege zainspirowała :-) od świąt znów nie jem mięska i od razu lepiej się czuję ... Kłaczku - Bazyliada jest na nerkowym żarciu suchym ale np. Kocur ponieważ odmówił współpracy z jedzeniem z półki vetowej to dostawał właśnie łyskasy i takie tam marketowe żarcie. Po konsultacji z vetem doszliśmy do wniosku że jednak lepiej będzie jak będzie w ogóle jadł. Ollena ogólnie to swego marca olej - będzie chodził w Twoich krokodylkach ? to co się czepia ??? Katrina ma racje - słupek albo koturny ?

Witajcie.
Malfi to już nie dużo zostało Ci do finiszu.
Ja dosłownie nie wyrabiam-ale już z górki ,premiera mężowskiej Śnieżki zaliczona- tu są foty-ten z siwą brodą to R a na zdjęciu dzieci -Ala piersza z lewej w pierwszym rzędzie ,Majka druga od prawej w drugim rzędzie
http://www.tychy.pl/2013/04/11/nowoczesna-krolewna-sniezka/
,teraz jeszcze tylko Majka i Ala mają występy.
Jutro robimy sufit ,potem tylko karnisze,meble przyjadą w czwartek.Dziś młoda ma pierwszą spowiedź-więc znów gonitwa.
Ja nóg ,rąk nie czuję ,bo jak nie szorowanie po remoncie ,to społecznie organizacja poczęstunku na 240 osób po spektaklu.
kończę kawę i po bułki ,bo R dziś wczesniej wychodzi.
Pozdrawiam wszystkie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry się z kawą :-D
Przebudziłam się ok.5, patrzę na Kacpra, a on leży i się cieszy... I tak od rana :-) właśnie buszuje w zabawkach, a ja mam chwilę na kawę.
Za oknem widać wiosnę, więc zdemontowałam dziś w końcu śpiworek ze spacerówki :tak:
Ollena - "po mieście" też tylko na płaskim, ale przychodzę do biura i wbijam się w 7-10cm szpilki :-D jakos po biurze potrafię w nich chodzić, ale wyjście kiedyś na zewnątrz skończyło się skręconą kostką i stabilizatorem na 5tyg. :no: u mnie jeszcze jest dodatkowy problem - mam stopę dziecięcą, rozmiar 33/34, bardzo ciężko jest mi znależć eleganckie buty w rozsądnej cenie, jak znajdę to noszę dopóki się nie rozpadną :-D
kłaczek - Karol jest prześmieszny :-D
Malfi - to już coraz bliżej :-) Kacper po urodzeniu ważył 2990gr, więc tak wiele więcej niż Jaś teraz ;-) a skoro lekarz mówi, że z sercem będzie dobrze, to będzie ;-)
Sandy - Ty to zapracowana kobieta jesteś! :-)
Miłego dnia wszystkim!

misia olewam, on zartem komentowal te buty wiec w sumie wole olewac inne rzeczy jak jego zarty.
tez bylam wczoraj w Zarze... boskie rzeczy dla maluchow! kiedy wyprzedaze? ;-)

katrina na slupku tez kupuje, szpilek nie mam, tak tylko napisalam.. No i to nie chodzi o to, ze obcas dla mnie niewygodny bo jak ma koturne to jest ok, poprostu but jest niewygodny, ciasny i do d..

Mia od kilku nocy zamiast spac szaleje..1-2h przerwy, przed 6 pobudka. Zombie zem..

Andzike ale Ty musisz byc fajna, filigranowa ;-)

Ostatnia edycja:
Sandy chyba wszyscy świetnie się na przedstawieniu bawili :-)Andzike na ja zdemontowałam przed świętami ,a w święta znów śpiworek zamontowałam ,a teraz nadal zamontowany czy demontować czy też nie oto jest pytanie:crazy:Misia ja to poszalałam kupując se apaszke ,a M dwie pary galotów:rofl2:To z nowych rzeczy .M chce nowe ale on to chodzi do póki dopóty się da potem jeszcze jako robocze wykorzystuje więc raz do roku mu coś nowego nakupuję jeszcze jakaś kurtka,płaszczyk taki wiosenno-letni i koszule ze dwie i jakaś polówka tiszert i to wsio.No ja apaszki jako roboczej nie wykorzystam chyba,że psu zawine jako ozdobę ;-)dla siebie coś w lumpku zakupię M jedne jeansy też dostał z lumpka bo w super stanie dorwałam:tak:I czemu tak zawsze jest,ze jak sie akurat czegos konkretnego szuka to akurat nie ma:confused:Szalej misia fajnie tak po sklepie się poszwędać i coś ładnego zakupić:-D

reklama
Misia, masz racje. Ja kiedys probowalam koty na BARF przestawic, skonczylo sie klapa zupelna - matowa siersc, chdniecie, oznaki wyglodzenia - gnidy jadly tyle, zeby pierwszy glod zapchac, ale nie najadaly sie bo im nie smakowalo. Chcialam byc taka cool i trendy, memlalam im kurze kadlubki, wazylam suplementy, mieska rozne itp. - rownie dobrze moglabym zmemlac psa razem z buda.
Ollena, nie wiem jakie masz preferencje, ale ostatnie wesele (kolegi) obskakiwalam w butach na polszpilce - wysoki na 5, moze 6cm obcasik, waski, ale ze wzgl. na wysokosc wygodny. Pomijam fakt, ze moj kieckowstret podniosl swoj szkaradny leb i zalozylam szerokie, proste spodnie i bluzke w chinskim stylu, ale buciki sprawdzily sie 100/100.
Sandy, genialne. Pomysl wciagniecia tatusiow do akcji z dziecmi - super.
Azula, bo w lumpkach kupuje sie perspektywicznie - trafiasz na fajne cos to bierzesz na zasadzie przydasia.

MOje dziecko wczoraj rozmawialo na skype.:-D Dyskutowal jak stary normalnie, myslalam ze sie posikam ze smiechu. Nie widzial rozmowcy (moj znajomy ze Szkocji), ale odpowiadal po swojemu na wypowiedzi.
Dzis rano wylaczyl sie zupelnie ogladajac "Domisie". Pierwszy raz zajelo go cos innego niz przerwa reklamowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry