Klaczek watowbki nie za duzo a Whiskasy i KitiKaty to syf ktory ma moze ze 4% miesa w skladzie. Wszystko co supermarketowe dla psow i kotow to nie prawdziwe zarcie.
A mama kupuje watrobke dla kota a czesc gotuje psu z kasza. Ona (kocica) nic innego nie zje.
Kupilam te kolorowe Crocsy! Mars komentowal, ze za duzo mam tych Crocsow i po co mi nastepne ale powiedzialam, ze nie odpuszcze.
Za to butow na wesele nadal nie mam i powiedzcie mi dlaczego wszystkie buty na obcasach sa nie wygodne?!
A mama kupuje watrobke dla kota a czesc gotuje psu z kasza. Ona (kocica) nic innego nie zje.
Kupilam te kolorowe Crocsy! Mars komentowal, ze za duzo mam tych Crocsow i po co mi nastepne ale powiedzialam, ze nie odpuszcze.
Za to butow na wesele nadal nie mam i powiedzcie mi dlaczego wszystkie buty na obcasach sa nie wygodne?!

u mnie jeszcze jest dodatkowy problem - mam stopę dziecięcą, rozmiar 33/34, bardzo ciężko jest mi znależć eleganckie buty w rozsądnej cenie, jak znajdę to noszę dopóki się nie rozpadną
Misia ja to poszalałam kupując se apaszke ,a M dwie pary galotów
To z nowych rzeczy .M chce nowe ale on to chodzi do póki dopóty się da potem jeszcze jako robocze wykorzystuje więc raz do roku mu coś nowego nakupuję jeszcze jakaś kurtka,płaszczyk taki wiosenno-letni i koszule ze dwie i jakaś polówka tiszert i to wsio.No ja apaszki jako roboczej nie wykorzystam chyba,że psu zawine jako ozdobę ;-)dla siebie coś w lumpku zakupię M jedne jeansy też dostał z lumpka bo w super stanie dorwałam
Szalej misia fajnie tak po sklepie się poszwędać i coś ładnego zakupić