D
delete
Gość
jestem,jestem.
Czytam ale pisać mi się nie chciało
Użeram się z Marsem a Julka ma dwie górne czwórki
Czytam ale pisać mi się nie chciało

Użeram się z Marsem a Julka ma dwie górne czwórki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zależy... prasuje - jak ja nie lubie prasować.
ostatnio był w klubie i tańcował w swoim 32 tygodniu życia w formie kosmicznej
Kłączek nie chciałam nic mówić ale sprawdź w okolicy czy nie ma nic żółtego i nie mam na myśli kaczeńcy 

do tego oczywiście bigos z cukinii, faszerowana mięsem bądź ryżem, zapiekana na chrupiąco lub mięciutka z rękawa do pieczenia jako surówka obiadowa. Mniam mniam 

no np. mówię mu, żeby będąc na zakupach kupił kotom Whiskasa, a on do mnie, że idzie do Biedronki a tam nie ma whiskasa i żebym sie ja gdzieś przy drodze zatrzymała jak będe jechac na Łańcut i im kupiła....pytam gdzie? na Statoilu czy w Lerła merlę??? a on ma obok Biedronki Stokrotkę z tanimi whiskasami, więc może tam pójśc na zakupy...nie, ja mam przy drodze kupowac...i takie dyskusje z rana prowadzimy
...potem jeszcze parę innych idiotyzmów i mam dość
tyle, że ja zapraszam na ogólny zlot u mnie na wsi, w jednym terminie :-)
chociaż jakiegoś browarka to bym strzeliła 
u mnie w pokoju dziś siedzi gościu z innego obiektu - pociąga nosem, smarka i opowiada jaka to jego córka jest chora
powiedziałam mu, żeby poszedl do domu, bo wolałabym nie przynieść zarazy do siebie, ale przecież on nie może, bo ma tyyyyyyle roboty
bo ja oczywiście będę :-) z większością swojego przychówku, w tym 50% mózgiem Sziry (o ile można
). I nieustająco trzymam kciuki za sprawy zawodowe 
no kocham tego grubaska nad życie