• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Majuska - trzymam kciuki za to Twoje zawodowe światełko, oby rozbłysło pełną mocą! :-)
A ja lecza nie lubię... za cukinią też nie przepadam :no:
Łeee... Paweł miał mi zrobić zajebiaszczy kogel-mogel, a zamiast tego chrapie... :-(

reklama
Majuska - jak na zlot przyjadę to będę żarła :-D
A swoją drogą wymyśliłam sobie, że może do Ciebie przylecę samolotem :-D w zeszłym roku mój szef leciał do Rzeszowa i płacił całe 90zł, więc grzech spalać benzynę i tracić czas :-D
Ale jak sprawdziłam ceny biletów na wakacje to jakoś grubo ponad 300zł więc jednak przytarabanię się żuczkiem :tak:

Zlot, zlot! jestem za! :-)

Majuska
dzieki za troske, nie ma sensu juz sie smucic, przyzwyczailam sie. Szkoda tylko ze dzieci sluchaja:( Chwile temu powiedzial, ze po co JA (!) sie z nim kloce skoro zycie takie krotkie jest i tak szybko leci.. eh.
Bede w PL 4 miesiace, stawiam ze bede w Rzeszowie ale na pewno nie sama, bo nie mam go tak obcykanego zeby sama przybyc. Ale jakbym tak mogla byc gdzies, na dluzej to dam znac, chetnie poznam Ciebie/Was osobiscie :-)

Jak Andzike przyleci to na pewno nie omieszkam tez przybyc! :-)

Zoyka gdzies Ty??

Ollena to skąd Ty w PL bo jakoś właśnie z Rzeszowem mi się kojarzysz????.Co do zlotu to ja bym musiała chyba PKP sie przywlec bo innej opcji brak M niestety będzie pracował:-(:crazy:

Jakby co dam Ci nr tel. na PW bo wiesz jak to jest z siedzeniem na necie :))))

Andzike z Wawki do Rzeszowa nie jedzie się chyba teraz jakoś tragicznie :) a u nas lotnisko jest kawałek poza miastem i to w kierunku na Lublin, więc musiałabym dużo po Was wyjeżdzać:crazy::rofl2::-D..bo moja wieś jest na południe od Rzeszowa.

Ollena to i Flo się szykuje, czy ktoś jeszcze ma ochotę, misia ma niedaleczko chyba???? zapraszam :-)
o doczytałam, że Azula się wybiera :))) z PKP to Cię jakos ewentualnie odbierzemy:-D

no więc prosze o przemyślenie sobie tego tematu wszystkie dziewczęta i jakieś "określanie się" ..Zoyka, a TY co na to, jakiś samolocik sie wynajdzie chyba????...

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska byłam w Rzeszowie raz (jak Cię jeszcze nie znałam - wyobrażasz to sobie:eek:) jeszcze za czasów handlowych i pamiętam, że droga to była masakra, szczególnie powrotna, jeden pas w każdą stronę i milion tirów...
Albo tak mnie wyprowadził boski Hołowczyc w GPSie :-D
Udało mi się załadować filmik na youtube, jest na GZ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry