• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Kłaczku ,a co Ci teraz brak lub nadmiar Chińczyka szkodzi???? Wyprowadził się bo.... można sie tylko domyślać,a Wy już i tak szczęśliwie na swoim i chyba masz fajnych sąsiadów bo nic ,a nic nie wspominałaś by tak nie było:-):tak::-D.Aniu no sprawdziło się stare porzekadło nie śmiej się dziadku....;-)Idę do babki po mleko myję butelki ubieram małą i będzie jeszcze jeden dziś spacerek:-)Jutro moja mama ma wyjechać od Adama ,a w poniedziałek ma być u mnie

reklama
Jest szansa ze sie dowiemy dlaczego sie wyprowadzili. Wiesz... To taka niedokonczona sprawa jest.

A sasiadow mamy faktycznie fajnych. Wyszlam z malym do ogrodu, on oczywiscie ruszyl w rejs - ulica i przed siebie - co nas kto spotkal to zagadal.

klaczku a to Chinol wyprowadzil sie zaraz po Was, pewnie poszedl szukac nastepnych orlow do tepienia ;-)

Ania ja podejrzewam, ze jak bedzie jakies mega odparzenie to tez skonczy sie u GP, nie wyobrazam sobie inaczej.
A wytepiliscie te pluskwy na cacy? slyszalam, ze nie da sie wytepic..

Nie tak zaraz... Musial sie wyprowadzic na przestrzeni ostatniego miesiaca, czyli minelo ponad pol roku. Ale jesli mieszkali w domu councilowskim i zaczeli znow jazdy z sasiadami, (Anglicy teraz) to mogli dostac wypad.

Pluskwy da sie wytepic, tylko trzeba powtarzac dezynsekcje i jak tylko sie wylegna swieze, nim zloza jaja, to je wybic. A tak to sie rozleza po calym budynku...

klaczku i dobrze, ze go pogonili!

misia ja tez dzis cukinie grillowalam.

Mars kolejny raz mnie wyprowadzil z rowowagi.. a nie, nie raczej ja do niego spokojnie, on z geba i z przeklenstwami. Ja juz nie slucham i nie reaguje, nie daje sie sprowokowac. Wredny jest i juz bym chciala wyjechac, dobrze ze jeszcze tydzien... bedzie mi dzialal na nerwy w PL ale puszcze wolno, niech uklada plytki a wieczorem droga wolna, bede olewac.

Kłaczku znam ten ból dlatego radzę wybaczyć no jak to sie mówi sąsiadowi zdechła koza -mała rzecz ,a cieszy;-):-)fajnie,ze teraz masz miłe sąsiedztwo .A ja poczekam na cukinie sezonowa w sezonie owoce i warzywa maja specyficzny smak i normalniejsza cenę .Aż taką smakoszka cukini nie jestem za to lubie leczo i paprykę kupuję:tak:Moja siostra świetnie piecze i dziś mi zadzwoniła,że ona koniecznie chce Ameli tort upiec i jakieś jeszcze ciasto na roczek fajnie bo i smacznie i jedna rzecz mniej do roboty:-)Pozostje zimna płyta i coś ciepłego do przygotowania :tak:Kurcze to już tak niedługo:szok:

Kłaczku znam ten ból dlatego radzę wybaczyć no jak to sie mówi sąsiadowi zdechła koza -mała rzecz ,a cieszy;-):-)
BOOOSKIEEE... :D Nie, ja nie mam problemu z nienawiscia, nie jest to kwestia jakichs wyjechanych emocji. Po prostu gosc mnie gnebil i sprawa nie zostala dokonczona bo wyprowadzlismy sie, a niewiele juz braklo - troszke zal, zwlaszcza ze oni byli problemem kazdemu kolejnemu najemcy tego domu. Ollena, ja tylko dywaguje. Sprobuje sie czegos dowiedziec od Olego, Naigna, moze od Barry'ego lub Marion jesli ich spotkam.

Ja wiem klaczku. Daj znac jak sie dowiesz z ciekawosci :-)

Azula ja tez leczo uwielbiam, cale lato jemy ze wzgledu na cukinie, teraz tez robie choc to jednak nie tak smakuje jak w upalne dni :-)

Jutro pakuje walize i wysylam do PL :-)

reklama
Hej wieczorne :-)

Ollena a na ile Ty przyjeżdżasz? Będziesz się do Rzeszowa po coś wybierać? Zasmuciłaś mnie tym, że znowu Mars Cię tak traktuje.....:-(

Kłaczku no to ciekawa historia z tymi Chinolami, oj pamiętam ile Ci krwi napsuli, dobrze, że teraz macie normalne otoczenie:-)

Ja bardzo lubię cukinię w postaci lecza własnie, wrzucam to wszystko do gara dosłownie na maks 10 minut i jest takie pyszne , chrupiące, uwielbiam, w lecie, to co najmniej raz w tygodniu żremy leczo:-D a dzis widziałam w sklepie pomidory tzw. Polskie , wyglądały pięknie, jakby prosto z krzaka, ale 12 zł za kg:sorry:

pojawiło sie u mnie nowe światełko w zawodowym tunelu...zobaczymy jak się rozwinie, ale zapowiada się bardzo zachęcająco:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry