Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to był cytat
ciekawam jak Maks bez cyca sobie radzi?, moja Paćka rozstała się z nim bez żadnego żalu, natomiast mojej kondycji alkoholizacyjnej daleko do czasów świetności..mieszczę co najwyżej półtorej piwa, ewentualnie 2 drinki

ZapraszamAzula, zaintrygowałaś mnie. A w jakim systemie byś chciała żyć?muszę żyć w tzw demokracji(system niewolniczy wywodzacy sie ze starożytnej Grecji lekko zmodyfikowany)

to Kacpra ukochany przytulak i smoczek
bo smoczków też od początku nie używał... co prawda dziś namierzyliśmy tajniacko wyrżniętą górną prawą jedynkę, więc przypuszczam, że dni cycowania powoli się kończą, bo wolałałabym nie mieć obgryzionej brodawki ;-) I ja też się chętnie oralnie spotkam, jak wiemy jest to możliwe do realizacji 
chodzę i pokrzykuję... Paweł się ze mnie nabija, ale też jestem uzależniona - co prawda jak gdzieś wyjeżdzamy to jestem się w stanie obejść bez, ale w domu...
kocham swojego laptopika