Andzike
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale ja rozumiem racjonalne argumenty za rajtkami i możliwe, że będę je kiedyś Kacprowi zakładać, natomiast nic mnie nie przekona, że chłopiec nie wygląda w tym koszmarkowato
Ollena - sama nie wiem, ale to był u nas temat nr 1 w robocie wczoraj
w sumie tak jak pisze majuska - majac tyle kasy to nie problem zrobić sobie takie, że Brad Pitt nawet nie zauważy różnicy :-) Pawel twierdzi, że zaczęły jej obwisać, dlatego się zdecydowała.
Z drugiej strony - jeśli dzięki jej posunięciu zwiększy się ilość kobiet robiących badania genetyczne w kierunku raka (które dla kobiet z grupy ryzyka są bezpłatne!) to należy jej się szacun

Ollena - sama nie wiem, ale to był u nas temat nr 1 w robocie wczoraj
w sumie tak jak pisze majuska - majac tyle kasy to nie problem zrobić sobie takie, że Brad Pitt nawet nie zauważy różnicy :-) Pawel twierdzi, że zaczęły jej obwisać, dlatego się zdecydowała. Z drugiej strony - jeśli dzięki jej posunięciu zwiększy się ilość kobiet robiących badania genetyczne w kierunku raka (które dla kobiet z grupy ryzyka są bezpłatne!) to należy jej się szacun

Zdecydowanie czuję niesmak po przeczytaniu tego artykułu. W PL czeka się na protezę piersi miesiącami. Koleżanka z pracy miała mastektomię i po mniej więcej 5 miesiącach już płakała, że kręgosłup jej wysiada, bo jest nierówne obciążenie - usunięto jedną pierś - a ona dalej czeka na protezę. Wtedy to wszsycy się zrzucaliśmy plus zakładowy fundusz socjalny żeby kupiła cokolwiek nim doczeka się na fajną protezę od NFZ, bo koszt to było chyba około 5 tys zł.
I nadal uważam, że jeśli ten cały szum zwiększy ilość kobiet zgłaszających się na badania to dobrze, że się o tym mówi. 
No latem to wiadomo bez rajtek, i lipa była bo młody ściągał skarpetki, matka ich szukała, zakładała, a młody znowu ściągał. No albo same spadały!
..ale ponad 3 h mi zjadła

)