reklama

Ciąża po 40

Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy.
Ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli.
Mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje.
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie.
denrojdeniya-6.gif
Życzy Maksiowi ciocia azula z Amelką:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Maksymilianie Edgarze - stu najszczęśliwszych lat pod słońcem z cudowną rodziną i w cudownym stadku :-) Żebyś zawsze był tak uśmiechnięty!
qrcze, pamiętam jak czekałyśmy na wieści, a jak urodził się Maks to pomyślałam, ze teraz kolej na mnie:-D no i przyszła - pięć tygodni później :tak:

Flo - pomysł zoo w piątek jest świetny (w weekend tłumy), a ja w piątki teoretycznie mam wolne (praktycznie to różnie, ale damy radę). Ciekawe czy Kacprowi też się będzie tak podobało w zoo jak Maksiowi - przypuszczam, że tak:-) Zdjęcie ze słoniem boskie, a mały hipcio do schrupania :-D
Jak już obejrzymy wszystko w zoo to możemy skoczyć na drugą stronę Wisły na Starówkę na jakąś dobrą kawę i ciacho :-)
Majuska - anka coś pisała, że nie będzie mieć netu, no ale mogłaby już wrócić...:dry: nie wiedziałam, że Kaśka pomaga w przytulisku, fajnie, że udało Ci się ją zarazić pasją :tak:
(parę książeczek za grosze, jeszcze mam, szykuj się na zakupy, jak Paćka z nich wyrośnie to mam nadzieje, że wrócą na bazarki i wtedy je od Ciebie odkupię :-D)
Moja mama ma "dryg" do kupowania w lumpeksach, co przychodzi to jakąś nową bluzeczkę ma czy spódnice za 2 max 5zł - patrzę na metki - Zara, H&M, Marks & Spencer :-D Najlepsze, że moja mama zupełnie się na metkach nie zna (chociaż teraz się już trochę wyedukowała), a z kosza szmat zawsze wygrzebie jakąś perełkę :tak:
Jadę dziś po pracy ogarnąć knajpę na chrzciny - potwierdzili, że mają wolny termin, więc tylko wybrać menu i wszystko dogadać muszę. Spacerem 10min. od Kościoła w którym będą chrzciny :-)

Aaaa... Majuska, rozumiem, że na ten zlot to łowickie towarzystwo też mogę zaciągnąć jak będzie zainteresowane? czy robimy dwa osobne zloty ? :-D

Heloł !

Maksiu nasz kochany, życzymy Ci wszystkiego najlepszego, obys rósł zdrowy i szczęśliwy!!!

DSCF3727.jpg

zazdroszcze Wam tego zoo w Wawce
:sorry2:

Co do zlotu, to jak najbardziej Łowicz niech się zbiera, chociaż FF to chyba będzie się ociągać, ale MNB mogłaby ruszyć 4litery:-D Andzike pozostawiam temat zaciągnięcia Łowicza na zlot Tobie:-p
Kto z BB ma ochotę to równiez zapraszam:-D Ollena ma blisko, misia..ktos jeszcze chętny ???
Ja proponuję równiez weekend, bo w tygodniu ciężko, możemy się zleciec na miotłach w piątek wieczorkiem, a rozlecieć w niedzielę, czy nawet później jak kto będzie chciał.
Co do warunków sypialnianych u mnie to jest tak, że weźmiemy Paćkę spać do nas i wtedy zostanie jej pokój wolny, Kaśke gdzieś wygonię to zostanie pokój Kaśki wolny z duzym dwuosobowym wyrem, mam jeszcze groomernię, gdzie jest dwuoosobowa sofa, więc kolejne miejsce do spania, w salonie jest dwuosobowy rozkładany narożnik, mam tez jedno łóżeczko turystyczne, natomiast mam problem troche z pościelą ( wywaliłam stare przy przeprowadzce, a teraz jesteśmy biedni i nie stac na nowe komplety:rofl2: ), więc ewentualnie weźmiecie sobie jakies kołderki lub śpiworki, w kuchni to ja widze FLO i Andzike, ja mogę zmywać:-p, mam grila, tereny spore wokół domu na zabawy ogrodowo, piaskowo, basenowe, komorę ZERO na chłodzenie browarów, całkiem przystojnego Babrbeqiu-mena ( może byc topless ):-D Mozna brać psy, koty, króliki, psy wyczeszę, wykąpie i ostrzygę ( za browara:-p ), osobniki agresywne będa wyposażone w kagańce najwyżej ( może to byc moja Beza bo jej ostatnio palma biję od tego stróżowania ) Czy taka opcja Wam pasuje???

Załączniki

• DSCF3727.jpg
    DSCF3727.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 69
Majuska - na razie pracuję nad MNB w kontekście przyjazdu do warszawskiego zoo, wymyśliłam, że mogłyby się zapakować z Toską w pociąg rano, odbierzemy je z Kacprem i pojedziemy oglądać z Flo i Maksem słonie :-D
FF może do tego czasu też się ogarnie i zjedzie :-)
Śpiworek oczywiście wezmę, nawet materac wezmę, jak mi go Twój przystojny Barbeque Man napompuje :-D Psy raczej przytargam ze sobą, one lubią takie atrakcje, chociaż Szira pewnie znów przez 2h będzie siedziała w samochodzie, jak u Flo :-D a Nelka nakręci się na koty, ale będę jej pilnować:sorry2:
Hmm... właśnie patrzę na mapę, niby do Ciebie mam tylko 10km dalej niż do Flo, a tamtą trasę łyknęliśmy w miarę szybko :tak:
A termin jaki Wam pasuję? 6-7, 13-14 czy 20-21 lipca? Później lecimy na Mazury :tak:

Kocham Was! Tyle powiem! :-)
Pokombinuje cos!

100 lat dla Maksia, duuuzo zdrowka, kolorowych, spelnionych marzen, samych slonecznych dni i duzo usmiechu!!

Majuska
ten zlot to z dzieciami? O matko zwariowalybyscie z moimi..

Cześć,

Nie śpimy od 5:30. Jula buszowała znosząc do łózka wszystkie możliwe misie, lalki i zabawki. Teraz padła.
O 9 mieliśmy wizytę Dziadka i Julka nie poszła do Babci. Dzień się rozlazł przez to.
Jak tylko wstanie to do Babci odmaszeruje .

Wszystkiego co najpiękniejsze dla naszego Maksymiliana. Maksiu - Sto lat w zdrowiu, radości i szczęściu !

Majuska - Zdjęcie Paćki obłędne !

Ach.. zazdroszczę ,ze możecie sie spotkać na zlocie. Dla mnie za daleko.

ktoś tu chyba brał diane 35

http://www.fakt.pl/Niebezpieczne-pigulki-Diane-35-kobiety-zmarly-na-zakrzepy,artykuly,212468,1.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena - ja biorę nie tylko Kacpra, ale i psy, więc wariactwo będzie całkowite :-D
Zoyka - faktycznie, masz prawie cały kraj do przejechania:no: właśnie popatrzyłam na pociągi, cały dzień się jedzie i do tego z przesiadkami... słabo :-(

O Diane35 już jakiś czas było głośno, ja ze swojej strony "polecam" Qlairę, szczególnie jeśli ktoś chce zajść w ciążę :-D

Komunikacja PKP przez Polskę= koszmar. W grę wchodzi tylko auto. Jednak i tak za daleko z małym dzieckiem.

Ja biorę Cilest.

Zoyka samoloty są i to wcale nie drogie, u mnie ( pomimo, ze to Polska B, a nawet C, jest lotnisko :-D )

Ollena Tobie to sie przyda taki wypadzik i odmóżdżenie :-)zlot z dzieciami oczywiście:-Dchyba, że ma się gdzie upchnąć:-D

Aha mam jeden materac jednoosobowy też:-)

Andzike może jakiś kojczyk postawić na "ogrodzie" ewentualnie jakies budki z łańcuchami zamontuję na sierściuchy

reklama
Maksiu - sto lat!! sto lat!!! Dużo dużo zdrówka i samych pięknych dni!!!!

Zoyka - ostatnio był tez artykuł o tym, że pigułki, które zawierają Drospirenon w składzie (m.in. te, które brałam czyli YAZ) tez mogą być niebezpieczne - chyba nawet dokładnie tak samo jak tamte tabletki. Na pewno też Yasmin i Yasminelle. Jakie jeszcze nie pamiętam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry