reklama

Ciąża po 40

A ja jak zwykle editke musiałam mieć bo myślałam o Maksiu piękne wierszyki i obrazeczki wstawiłam ale zapomniałam ,że o Maksia chodzi:eek:ale bład ju z naprawiony ,a wyprawa do ZOO świetna .My sie też raczej majówkowo około poczatku czerwca z dziewczynami ze śląska i maluchami wybieramy.ZOO w Chorzowie piękne (było) teraz to juz nie to co za mojego dzieciństwa:no::-(Nałogowo tam bywałam:happy2:Majuska fane zdjecie tylko zdradź mi jak to robisz ,że komp stoi pod stolikiem tak nie zaczepiany przez Paćkę???:confused:Amelka to zapewne by mi już dawno wszystkie kable wydłubała:tak:.I radzę słowa o gromingu na psie za browara usunąćz bo Ci kundli od znajomych ponaściągają;-)i zamiast zlotowac będziesz "rypać":-):tak:.Ja od lat Rigevidon stosuję nie wiadomo kiedy w jakim leku (tzn powiążą jego branie ze zgonem)coś wykryja szkodliwego ,a i śmiertelnego.To raczej nie sama pigułka ,a źle przeprowadzony wywiad przez gina to spowodował po prostu niektórzy ludzie powinni nie sięgać po niektóre tabletki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska zainspirowałaś mnie tym lataniem.

Znalazłam. Mozna polecieć nawet za: (z Gdańska do Jasionki i nawet zahaczyć o stolicę )
14251 zł Cena za 3 bilety + 98 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Dorosły:6851.66 zł + 49 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Niemowlę:548 zł + 0 zł Opłata transakcyjna

Hahahaha, Zoyka, tanio jak barszcz :-D
Sprawdzałam jakiś czas temu loty WAW-RZE-WAW, bo ze 2 lata temu mój szef leciał w te i nazad za 120zł:eek: ale tym razem było duuużo więcej ...

I sto lat dla Julci! Okrągłe 15 miesięcy stuknęło :-D

Majuska zainspirowałaś mnie tym lataniem.

Znalazłam. Mozna polecieć nawet za: (z Gdańska do Jasionki i nawet zahaczyć o stolicę )
14251 zł Cena za 3 bilety + 98 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Dorosły:6851.66 zł + 49 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Niemowlę:548 zł + 0 zł Opłata transakcyjna

:szok::szok::szok: to ja do USA za 2tys. kiedys leciałam, co to jest???:szok:

Majuska - spoko rzeczy, chociaż jak znam swoją biedronkę, to połowy rzeczy nie będzie :-D

Jakiś bardzo przystojny kawałek mężczyzny zwisa mi za oknem, chyba zarządca budynku wynajął ekipę do mycia okien :-D Zrobiłabym mu fotkę, ale się wstydzę :zawstydzona/y:

Spojrzałam na loty od siebie - ponad 400zł... sporo więcej niż wypad samochodem, gdyby to były ze dwie stówki a nie cztery to bym to rozważyła - tylko 55min i jestem u Majuśki :-)

Ostatnia edycja:
Majuska odmozdzyc powiadasz :-) Mia to no problem ale Patryk moze sie nudzic i rozdupcyc Ci dom ;-) on ostatnio przechodzi sam siebie..

Zoyka sprawdz inne linie, na pewno sa tansze loty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry