Zoyka Mia musi wszystkiego sprobowac :-) Ja sie ciesze z tego bo Patryk nie mial tak nigdy i do dzis nie ma. Ja nie jem sniadania z dziecmi, jak one jedza to ja pije kawe. Dzis obydwoje jedli owsianke, kazde po misce, Mia zjadla tyle samo co Patryk, bylam w szoku. Za godzine jadlam kanapke i podziubala ze mna, pozniej flacha, spanie, zupa, dlugi spacer do szkoly, podziubala znowu zupe z Marsem a pozniej drugie danie. Czesto popoludniu jedza owoce czy jogurt i flacha na noc.
Majuska ale ja lubie byc glodna! nienawidze klasc sie spac najedzona, nie moge usnac :-) Mi to nie przeszkadza, np dzis jestem glodna bo nie jadlam duzo w dzien ale na ogol od 14 do wieczora jestem syta bo jem wielki obiad a wczesniej ciagle podjadam.
Ja odczuwam skurki odzywiania ale nie tego, ze jem za krotko tylko gdy jem za duzo przetworzonego syfu, czyt slodyczy;-)
Majuska ale ja lubie byc glodna! nienawidze klasc sie spac najedzona, nie moge usnac :-) Mi to nie przeszkadza, np dzis jestem glodna bo nie jadlam duzo w dzien ale na ogol od 14 do wieczora jestem syta bo jem wielki obiad a wczesniej ciagle podjadam.
Ja odczuwam skurki odzywiania ale nie tego, ze jem za krotko tylko gdy jem za duzo przetworzonego syfu, czyt slodyczy;-)

chodzenie głodna i lubienie tego?
(napisała ta, co właśnie wsuwa lody Grycana
ale żadne dziecko się tak pięknie nie śmieje i nie cieszy jak on, tutaj rozwinął się niesamowicie 

.Kobieta z natury i tak ma o 1/3 mniej mięśni niż mężczyzna czyli i tak powinna być krąglejsza.Trzeba tylko dbać by nie być otyłą bo w pewnym wieku i tak większość z nas balansuje na granicy niedużej otyłości.A figura z liceum bez uszkodzenia sobie całego organizmu graniczy z cudem.No i od tej reguły bywają wyjątki ale Ty raczej ćwicz niż stosuj jakieś dziwne sposoby odżywiania.Zresztą ja i dziewczyny chcemy dla Ciebie dobrze ,a Ty i tak zrobisz jak uważasz.Dziś znów pogoda skisła ale spacer trzeba zaliczyć.Ja tego Greya chyba jednak nie będę czytała jakoś na erotykę brak mi chęci zwłaszcza po 2-3 nocnych pobudkach więc się na ten temat nie mogę wypowiadać.Zresztą wszyscy wiedzą ,że ekranizacja nigdy nie jest tak fajna jak lektura no czasem są wyjątki ale to wyjątki.I wydaje mi się,że doznań opisanych w knidze nie da się odtworzyć na ekranie.To na razie muszę z dziewczęciem wyjść bo zaczyna ją nosić