kłaczek
Fanka BB :)
Andzike, zmien mechanika. Ten jest jakis nienormalny, a pewnie nie jedyny w okolicy. On ma obowiazek powiedziec Ci na jakim etapie jest Twoje auto.
Melduje, ze zajmuje sie innymi rzeczami. Bardzo sie zajmuje. Przed nosem mam to:

Dlugi zwis, to aeschynanthus Caroline, w kacie nieco sterczacy aeschynanthus twister (bedzie kwitl), na podporce placze sie hoja fungii, z patykiem walczy hoja finalysonii, gdzies tam jeszcze hoja parviflora splash, malusia hoja sunrise, podrastajace hoje salveenica, aeschynanthus marmoratus, Mona Lisa, condiana, jakis scindapsusek. Maly, zielony zakatek.
Melduje, ze zajmuje sie innymi rzeczami. Bardzo sie zajmuje. Przed nosem mam to:

Dlugi zwis, to aeschynanthus Caroline, w kacie nieco sterczacy aeschynanthus twister (bedzie kwitl), na podporce placze sie hoja fungii, z patykiem walczy hoja finalysonii, gdzies tam jeszcze hoja parviflora splash, malusia hoja sunrise, podrastajace hoje salveenica, aeschynanthus marmoratus, Mona Lisa, condiana, jakis scindapsusek. Maly, zielony zakatek.

.Relaksy to ja nosiłam jeszcze jakieś parę lat do tyłu ,znalazłam w czeluściach domostwa nóweczki z czasów minionych i na giełdy do spraw handlowych były ekstra .No może ta środkowa wyściółka z gąbki była nie bardzo fajna ale to buty właśnie na spacery w błocie i chlapie pośniegowej.Ja bym je butami roboczymi wręcz nazwała.Anko Wanda słodka.Flo jeszcze na GZ nie byłam więc nie wiem co i jak ale zaraz nadrobię.Mam problem z jednej pracy M nie przyszła jeszcze kasa ,a ja porobiłam przelewy za wode,prąd itp ,a 12 -tego bank ściąga ratę kredytu.Zawsze zakład 10-tego przysyłał ,a tym razem nie .Czekam dziś 12-tego mam nadzieje ,że przelew przyjdzie.Co robić gdyby jednak nie przelali?? czy dzwonić do banku .Oj na drugi raz inne rachunki co najwyżej pójda z opóźnieniem
sama na siebie jestem zła może jakieś kłopoty se ściągnę oby nie
mój brat mi go polecił, pierwszy raz coś u niego robimy... przez całą moją prawie już ośmioletnią przygodę z samochodami nie spotkałam jeszcze mechanika, który byłby jednocześnie solidny, niedrogi i normalnie się komunikujący. Wiem, że ten nie spełnia trzeciego kryterium jeśli nie spełni pozostałych dwóch to wstawiłam do niego samochód po raz pierwszy i ostatni