Kłaczku podziwiam
rzeczywiście Zoyka dobrze myśli z tą sprzedażą, czy miałabyś możliwość zorganizowania sobie takiego małego przydomowego sklepiku-oranżerii, ale to by bylo fajne, strasznie lubię takie biznesiki "z duszą" , no i jakaś netowa sprzedaż, funpage na FB, rady, porady, złote myśli
co to ten czujnik teściowej?
Zoyka, w sumie to miałam inną wizję tego tortu, robił nam kolega cukiernik , ma zakład nieopodal, kiedyś zrobił mi dla stergo na urodziny tort w kształcie cycków z takiej masy, był superowy, myślałam, że będzie bardziej kreatywny i zrobi całość w kształcie żaby, no ale to mój stary zamawiał, więc zapewne wydal "mgliste" dyrektywy, więc żaba była gotowcem;-)Stary tez odbierał i o mały włos do awantury nie doszło, bo se kolega-cukiernik zażartowal, że napis "Rozalka-2 lata" mu strasznie krzywo wyszedł, mój stary się na to nabrał i mocno wciągnął powietrze
koniec końców Paćka była zachwycona, zeżarła jeszcze przed pokrojeniem wszystkie literki, a w smaku tort był pyszny, orzechowy, z lekkim kremem, przełożony czarną porzeczką, smakował wszystkim bardzo, praktycznie zniknął w pół godziny
Kolega Oskar to synek naszych długoletnich przyjaciół, oni mają trójeczkę, starszą Sylwię i najmłodsza Patrycję też - takiego małego diabełka, akurat się do nas szykowali w odwiedziny na długi weekend, więc dobrze się złożyło, bo było przy torcie bardzo zabawowo
Z oskarem Packa sie super bawi, bo on jest taki zdecydowany i dobrze zarządza zasobami ludzkimi
Wydaje polecenia: Patrycja słuchaj mnie! Ja na rower , ty na to autko i mnie ścigasz, OK? Patrycja zapatrzona w niego odpowiada OK i zabawa wre

Ollena ja w sumie nie mam nic do twojej znajomej..to jest coś takiego jak pierwsze wrażenie na rozmowie kwalifikacyjnej
wiesz o co chodzi...jak sie Wam dobrze ją czyta to spoko :-)
rzeczywiście Zoyka dobrze myśli z tą sprzedażą, czy miałabyś możliwość zorganizowania sobie takiego małego przydomowego sklepiku-oranżerii, ale to by bylo fajne, strasznie lubię takie biznesiki "z duszą" , no i jakaś netowa sprzedaż, funpage na FB, rady, porady, złote myśli
co to ten czujnik teściowej?Zoyka, w sumie to miałam inną wizję tego tortu, robił nam kolega cukiernik , ma zakład nieopodal, kiedyś zrobił mi dla stergo na urodziny tort w kształcie cycków z takiej masy, był superowy, myślałam, że będzie bardziej kreatywny i zrobi całość w kształcie żaby, no ale to mój stary zamawiał, więc zapewne wydal "mgliste" dyrektywy, więc żaba była gotowcem;-)Stary tez odbierał i o mały włos do awantury nie doszło, bo se kolega-cukiernik zażartowal, że napis "Rozalka-2 lata" mu strasznie krzywo wyszedł, mój stary się na to nabrał i mocno wciągnął powietrze
koniec końców Paćka była zachwycona, zeżarła jeszcze przed pokrojeniem wszystkie literki, a w smaku tort był pyszny, orzechowy, z lekkim kremem, przełożony czarną porzeczką, smakował wszystkim bardzo, praktycznie zniknął w pół godziny
Kolega Oskar to synek naszych długoletnich przyjaciół, oni mają trójeczkę, starszą Sylwię i najmłodsza Patrycję też - takiego małego diabełka, akurat się do nas szykowali w odwiedziny na długi weekend, więc dobrze się złożyło, bo było przy torcie bardzo zabawowo
Z oskarem Packa sie super bawi, bo on jest taki zdecydowany i dobrze zarządza zasobami ludzkimi
Wydaje polecenia: Patrycja słuchaj mnie! Ja na rower , ty na to autko i mnie ścigasz, OK? Patrycja zapatrzona w niego odpowiada OK i zabawa wre

Ollena ja w sumie nie mam nic do twojej znajomej..to jest coś takiego jak pierwsze wrażenie na rozmowie kwalifikacyjnej
Ostatnia edycja: