Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kłaczek to moja 7 ciąża, ostatnio M już mówił ze strach gacie ściągać....

Troche Ci zazdroszcze. My walczymy o kolejne dziecko, jak widac srednio nam to idzie.
Amelka pogryzła mi futerał do okularów nauczyła się go otwierać i namiętnie chce mi tam wkładać okulary
.Jotemka proszę wdzięcznie wytańczyć wkupne i na razie z M bezpiecznie możecie dorabiać ,a to oczko ,a to rączkę.I nie zawsze niestety jest tu tak aktywnie bywaja dni posuchy:-(jestem pod wrażeniemKłaczek to moja 7 ciąża, ostatnio M już mówił ze strach gacie ściągać....
Ollena ten koleś jest Twoim mężem i coś się takiego zadziało że go na owego wybrałaś i jeszcze masz z nim dwójkę dzieci. Może spróbuj sobie przypomnieć co to takiego było ?

) u nas też ostatanio bogato, zastanawiam się czy to nie rezultat tego, że tak mi lubczyk posmakował, że walę go tony do każdej potrawy

), bo ja nie chowam po sobie jedzenia do lodówki...no żesz

trza strasznie sie pilnować
my jesteśmy na etapie śpiewania piosenek, strasznie chciałbym Wam nagrać z tym filmik, ale nie wiem czy sie uda
, dziś odkrylam, że świetnie sobie radzi w "Kolorowych kredkach" widocznie w żłobie wałkują
my też poszaleliśmy
powroty na weekend to jedyny plus wyjazdów P.
ale jeszcze tylko tydzień i wszystko wróci do normy, a P. nie będzie musial nigdzie wyjeżdzać 

i sama nie wiem czemu
właśnie leci na jedynce i jak zawsze mi się gęba cieszy przy nim 
choć
a ABBE bardzo a po butelce wina to jeszcze baaaaardziej