reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Wiatr ustał. Nawet byłam z Julką na krótkim spacerku. sniegu trochę napadalo i dziecko mialo radochę.

Po południu byliśmy na obiadku urodzinowym u Mamy i objedliśmy się na maksa. Julka padła i pospała 1,5 godzinki. Obudziła się bez humorku i z gorączką 38 i katarkiem.

J wypił u Mamy trochę nalewki dereniowej i właśnie polazł z sąsiadem do Baru na dole bo stwierdził,ze mieszka tu pięć lat a jeszcze w tym barze nie był. Mam nadzieję ze jak obiecał na jednym piwie się skończy. W ogóle odkąd jesteśmy małżeństwem to jeszcze nigdy nie był z nikim wieczorem na piwie poza domem.

reklama
witam i pozdrawiam wszystkie furomowiczki dawno mnie nie bylo ale to dlatego ze bylysmy z Basia w szpitalu ale jest juz ok.
Ciagle mnie dopada uczucie ,ze jestem stara i zmeczona ale to pewnie przez hormony i zmeczenie:dry:

Kłaczek, ale że o co chodzi :-D
Andzike - na zwykłe drewniane nasze dzieci są chyba za małe. Kubula się nie utrzyma na takich zwykłych sankach.

reklama
Misia - Jaro zażyczył sobie na święta słoniny w papryce. Znasz moze przepis na takową ale bez wędzenia bo nie mam jak wędzić ?

Do góry