reklama
Florentyna
Fanka BB :)
Zoyka - o rany, biedactwa!
Trzymam kciuki za szybki powrót Julki do zdrowia.
A swoją drogą - niezależnie od tego czy okaże się że to zatrucie czy nie - powinnaś kategorycznie zabronić sąsiadce karmienia Julki.
Trzymam kciuki za szybki powrót Julki do zdrowia.
A swoją drogą - niezależnie od tego czy okaże się że to zatrucie czy nie - powinnaś kategorycznie zabronić sąsiadce karmienia Julki.
Zoyka trzymam mocno kciukasy!!!! Ciekawam co to, czy zatrucie czy wir, z drugiej strony wira gdzies trzeba złapać, czy była okazja ku temu?? ktoś z bliskich miał ? mam nadzieje, że ta sytuacja nauczy sąsiadkę czegoś
Obyście szybko do domu wróciły

D
delete
Gość
SOR - szpitalny oddział ratunkowy, teraz najpierw tu się trafia. Olena , sama pisałaś ze \Twoja Mama jest pielęgniarka na SOR.
Majuska - doktorka mi mówiła ze wira mogło przynieść któreś z nas i nawet nie wiedziało zea miało bo te dziecięce wiry tak mają, ze najpierw wymioty, potem temp potem sraczka a dorosły mógł miec jednorazowo lekki stolec.
Majuska - doktorka mi mówiła ze wira mogło przynieść któreś z nas i nawet nie wiedziało zea miało bo te dziecięce wiry tak mają, ze najpierw wymioty, potem temp potem sraczka a dorosły mógł miec jednorazowo lekki stolec.
reklama
Podziel się: