• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Cześć,

U nas nawet świeci słońce. Właśnie wróciliśmy z sanek. Nie byliśmy zbyt długo bo mimo słońca wieje paskudny wiatr.

Czekamy na księdza a ja biorę sie za obiad.

reklama
u nas w nocy byla wichura w miescowosciach obok pozrywalo dachy z domow i poprzewracalo drzewa,u nas jak narazie skonczylo sie tylko na rozwleczeniu smieci po ulicach,w drodze do kosciola corka m znalazla 5 euro utytlane w blocie co to wiatr przygnal

i po kolędzie. Trwała 3 minuty. Ks zapytał jak żyjemy, pobłogosławił, pokropił,podpisał obrazek , sprawdził listę obecności i poszedł.

A w piekarniku ciasto marchewkowa.

Mam małego laptopika:-p ( Mój ŚP Komp na amen:sorry2: )
Paćka jest dziś cudownym całuśnym, współpracującym aniołeczkiem, no i zgadniesz człowieku o co chodzi ???:-D

U nas dziś deszczowo, no i podobno wreszcie w tym tygodniu przylezie jakaś zimnica:sorry2:

sory, że post pod postem

Zoyka bo tam jest w przepisie że się coś tam uciera mikserem, ale ja nie mam miksra, tylko blender ? obleci? jaką to końcówkę trza mieć ? sory że pytam,ale cukiernikiem i kucharzem to ja nie jestem;-):-D

utrzec trzeba jaja z cukrem i potem to z maką. Jak masz parę w rękach to obejdzie sie bez miksera. Mi jedno odnóże się złamało i ucieram jednym

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFeMBTmAS94ddZcmRraIYW0MUgqcmmLWX8fV50zBwYN9q0rIJADg

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images.okazje.info.pl/p/sprzet-agd/1154/th120/trzepaczka-do-blendera-recznego-krups-f5227510.jpg

jaja z cukrem czymkolwiek ubij a reszte tym u góry

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry