Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majuska nie trzezwy czy te kompy go tak zamroczyly? ;-)
..ten typ tak ma
..moja kumpela ma takiego męża co zwykle po 10 minutach na imprezie jest ubabrany keczupem, oblany kawą , oblany barszczem..też miszcz

Jedna ma "parkinsona"
i jeśli jest szansa że można coś: wysypać, rozlać, potłuc w mak drobny to na 100% Ewa tego dokona. Przy okazji lekko demolując swój strój, oraz okolice
Natomiast mój znajomy ... komu spadła na auto tusza wieprzowa z jadącej chłodni ? Panu K. Kto się przykleił do żywicy z belki w knajpie łbem a dokładnie włosami że trzeba było wyciąć kępę ? Pan K. Komu zapaliło się auto w czasie kiedy on negocjował przedłużenie dowodu rejestracyjnego ? pod komenda policji ? Kto został zatrzymany dwukrotnie przez policję jako złoczyńca ? raz stwierdził że będzie mu miłej iśc z nocą z kimś w kierunku dworca, na dworcu czekali na niego policjanci
drugi raz okazało się że jest "baaaardzo" podobny do portretu pamięciowego publikowanego w jakimś 997
to wszystko to Pan K. Kiedyś w ramach zemsty jego wówczas ok 5-6 letni syn zapytał go w sklepie szeptem scenicznym czy naprawdę musi ukraść te czekolady
Pan K. odmówił zakupu słodyczy :-)
żeby wsadzić Kacpra musiałam wejść przez przód, przejść do tyłu i otworzyć drzwi z kopa, bo inaczej nie dałoby rady...
nie wspomnę już nawet o tym, że moje pięknie pomalowane wczoraj na czerwono paznokcie poległy w starciu ze skrobaniem szyb