• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
własnie przeczytałam prognoze pogody :baffled::baffled::baffled: WIOSNO WRÓĆ !!!!! WIOSNO PRZYJDŹ :-D
Współczuję Ci Zoyka - ja zawsze wiem co m. swemu kupic z prostego powodu :-D zawsze ktoś wyda jakąś książkę o II wojnie, łagrach ... jak jestem przy kasie (od kiedy mam dziecko nie jestem :-D ) to zegarek, okularki mile widziane :-D
Koleżanka Ewa miała konkurencję w postaci Ani ... pierwsze kilka minut ich zapoznania ... cukier wszędzie, oblanie się osobiście herbatką. ciasteczka za kanapą (profilaktycznie bez kremu były).
A Pan K. ... "na starość" się wyciszył :-D na szczęście.
To oczywiście nie są wszystkie przygody pana K. - tylko me ulubione, cały czas się zastanawiam czy wolę tuszę świńską waląca się na maskę jego auta czy to samo auto stające po kilku latach w płomieniach przed komendą wojewódzką :-)

Ostatnia edycja:
Czesc Laseczki

A u nas było dzisiaj całkiem fajnie. Temp. ok. 10 stopni (to akurat normalne), ale nie było wiatru, nie padało, a nawet było słonecznie - takie dni lubię. Rano upuszczono mi trochę krwi (wraz z jadem..) i od razu mi lepiej.

witam się z gorącą czekoladą i szarlotką sypaną :-)
Zimnica straszna, a mojej mamie zdemontowali dziś grzejniki:no::szok: w związku z tym P. wziął wolne i zajmuje się Kacprem, jutro moja kolej :-)
Zoyka - jak poszukiwania pracy? znalazłaś jakieś ciekawe ogłoszenia?
misia - ja wolę nawet nie sprawdzać prognozy pogody i wyczekiwać z nadzieją wiosny... :sorry2:
Idę działać...

Aaaa... zapomniałam się Wam "pochwalić"
W ramach lekkiego tunningu mieszkania wymyśliłam sobie podwieszaną szafkę w dużym pokoju – mam meble BRW, więc dokupienie elementów nie stanowi większego problemu.:-)
Pojechałam w zeszłym tygodniu do swojego ulubionego meblowego sklepu, który ma meble różnych dostawców i dobre ceny z zamiarem zamówienia szafki.Nie byłam pewna modelu, więc poprosiłam o katalog – sprzedawca nie mógł go znaleźć, więc wszedł na stronę www, a tam moja szafka przeceniona na czerwono z 489zł na 199zł!!! :szok::-D:szok: Promocja dotyczyła tylko salonów firmowych BRW, a nie małych meblowych sklepików, więc z miejsca znalazłam salony w Warszawie i rzutem na taśmę pojechałam zamówić tą szafkę :-D Taka byłam z siebie zadowolona, że wzięłam od razu drugą i za wszystko zapłaciłam mniej niż za jedną szafkę w regularnej cenie…
A gdyby w sklepie mieli papierowy katalog to kupiłabym tą szafkę za 489zł z maks., 10% rabatem … Lubię takie akcje :-D

Znacie sklep mall.pl ? moja koleżanka kupuje tam pieluchy, są fajne promocje, w Warszawie jest odbiór osobisty w kilku miejscach, więc nie trzeba dopłacać do kuriera:tak:

Cześć,

U nas mroźno. Wybieram sie zaraz do swojej Babci. Julki chyba nie wezmę bo jest -9 .

J dostał w naturze prezent i zadowolony . I tak mówi ,ze lepszego prezentu jak Julka to i tak mu dac juz nie mogę :-)

Aniu lepiej Ci ?

reklama
Cześć :-)mimo deszczu jestem nawet w nie zgorszym humorku:tak:.
Misia co się tak tą zima przejmujesz masz dla Kubuli kombinezon i śniegowce;-)(zima i tak już nieco skrócona ale to dobrze:-D)
Andzike lubię przeceny:happy2: strzel jakiś foto reportaż z urządzania wnętrz.
Ollnea mam nadzieję ,że u mamy wsio OK pozdrów ją od jednej babci z BB:-D
Anko szybko dochodź do siebie i dobrego humorku:tak:
Zoyka no kilka kilometrów różnicy ,a u nas na sporym + u was na minusie ;-),a J ma rację Julcia wam się udała:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry