witam się z gorącą czekoladą i szarlotką sypaną :-)
Zimnica straszna, a mojej mamie zdemontowali dziś grzejniki

w związku z tym P. wziął wolne i zajmuje się Kacprem, jutro moja kolej :-)
Zoyka - jak poszukiwania pracy? znalazłaś jakieś ciekawe ogłoszenia?
misia - ja wolę nawet nie sprawdzać prognozy pogody i wyczekiwać z nadzieją wiosny...

Idę działać...
Aaaa... zapomniałam się Wam "pochwalić"
W ramach lekkiego tunningu mieszkania wymyśliłam sobie podwieszaną szafkę w dużym pokoju – mam meble BRW, więc dokupienie elementów nie stanowi większego problemu.:-)
Pojechałam w zeszłym tygodniu do swojego ulubionego meblowego sklepu, który ma meble różnych dostawców i dobre ceny z zamiarem zamówienia szafki.Nie byłam pewna modelu, więc poprosiłam o katalog – sprzedawca nie mógł go znaleźć, więc wszedł na stronę www, a tam moja szafka przeceniona na czerwono z 489zł na 199zł!!!

Promocja dotyczyła tylko salonów firmowych BRW, a nie małych meblowych sklepików, więc z miejsca znalazłam salony w Warszawie i rzutem na taśmę pojechałam zamówić tą szafkę

Taka byłam z siebie zadowolona, że wzięłam od razu drugą i za wszystko zapłaciłam mniej niż za jedną szafkę w regularnej cenie…
A gdyby w sklepie mieli papierowy katalog to kupiłabym tą szafkę za 489zł z maks., 10% rabatem … Lubię takie akcje
Znacie sklep
mall.pl ? moja koleżanka kupuje tam pieluchy, są fajne promocje, w Warszawie jest odbiór osobisty w kilku miejscach, więc nie trzeba dopłacać do kuriera