• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Bry wieczór

Oj dzis miałam bardzo "szybki" dzień, wszystko załatwiałam w biegu, bo czas mnie gonił, ale udało się. Po południu podjechaliśmy do babci (teściowa jak tu przylatuje, to mieszka u męża siostry), a oni mają króliczka. Źwierzątko wabi się Flopi, ale Kubuś za każdym razem mówi na niego Nika (tak jak nasza sunia).

Kłaczek - Karol osłuchał się z wszech królującym angielskim, a ostatnie wizyty u Alama spowodowały, że młody się "otworzył" i ujawnił, że rozumie co się mówi. Będzie dwu-języczny bez większych problemów. I dobrze, skoro tam mieszka, to musi znać język tubylców.

Flo - piesek...???

reklama
Witam i zwoluje na kawe :-D
Majuska taki kapelusz to prosta sprawa, kolo z tektury nacinasz a zszywkami mocujesz wiazanie. Mozna jeszcze pomalowac farbkami wzor slomki.
Flo to piesek? A humor mialam po prostu zly tak sam z siebie. Dzisiaj o wiele lepiej sie czuje psychicznie.
Klaczek w Farm Foods u mnie sa po 2 funty ziemniaki za 7,5 kg worek. To polowa ceny wiec moze w Scunthorpe tez tak jest? Te w piaperowej torbie.
W czwartek ide na pierwsza rozmowe o prace a w przyszlym tygodniu mam druga. Moze cos sie ruszylo :-D

Hej, witam się ze świata zasypanego śniegiem.
Maksiowi się podoba. Psy przeszczęśliwe. Ja mniej... właśnie widzę przez okno że Jego Wysokość tarza się w wykopanym spod śniegu krecim trupku. Trupka wydobyła Sonia, bo Wysokość się nie zniża, ale tarzanko to insza inszość - zwindykował zwłoczki i sobie używa. Łucja z kolei uznała, że wobec pogody trzeba się najeść i nie mogłam jej odwołać z kompostu :no:. Zrobię sobie drugą kawę i pójdę do kącika spokojnie, powoli i gruntownie ocipieć.
A'propos - hauuau to nie piesek, to.... chałwa!
A, Adam utopił swoją komórkę w wannie dziś rano :szok:.
Zapowiada się uroczy dzień :-)
Anko - jej jej, to brzmi dobrze! Trzymam kciuki!

Anka, chyba masz racje... Magazynuje. Wczoraj, gramolac sie ojcu na kolana, jak zwykle ulokowal swoje kolano w ojcowych klejnotach, co ojciec - jak zwykle - skwitowal wlsaciwym dla sytuacji odglosem wydanym paszcza. Na co dziecie: O,oo... Jajka? Jakbym siebie uslyszala. :-D Ziemniaki kupuje po 4 funty za 12,5kg, na razie jeszcze mam sporo, wiec... Ale w Farm Food obowiazkowo mieso 3 op. za 10 funtow.
Katrina, Alan to polskie dziecko, jego mama nie mowi po angielsku... Ja mysle, ze to zapamietane z play group, od Karla i od Charmaine.

A pyszcz sie faktycznie cwiczy. "Popm" jest juz "posiog", "Tysie" juz jest ladnie "Tysiek", choc czasem dobija mnie dziecie konsekwencja. Auto jest agn... Ok. Ostatnio podjechalismy do tankowania i okazalo sie, ze stoimy pod samoobslugowym dystrybutorem, w ktorym placi sie karta. Mowie wiec do dziecia mego, ze bedzie zabawa, bo tatus ma automacik, a dziecie na to: Agnpiti! I to jest automacik. :-D

Z rozmow o botanice...
- to jest compacta variegata
- jaki gata?

Hej!
Chiński strój znaleziony, muszę kupić tylko żółty karton i będziem czapke robić:-D:-D, dziewczęta ja nauczycielem plastyki jestem z wykształcenia tak więc nie wątpcie w moje zdolności czapkotwórcze:-D:-D:-D nie wiem co z tego całego przebierania wyjdzie bo ostatnio jak przymierzaliśmy Paćce chiński komplecik to wyglądało to tak:

Zobacz załącznik 605543

Jestem lekkim zombiakiem, bo stary latał całą noc do kibla, znów jakaś jelitówka ( chociaz był poruszony temat równiez woreczka żółciowego, kolonoskopii, raka i takie tam:-D ) i nie mogłam przez niego spać jednocześnie nasłu****ąc swojego żółądka czy ja tez juz zaczynam mieć bulgoty czy nie:no:..bachor wstał o 6

pruszy i u nas białe guuuffffnoo

Hejka,

Leń i @ spowodowały ,że nie poszłam z dzieckiem Do Klubu Malucha.

W nocy przymroziło. Dobrze ze nie pada śnieg. Zapowiadają w końcówce tygodnia nocami do minus 25. Oby do marca.

Aniu ruszy się , na pewno się ruszy. Trzymam kciuki za dobre wyniki rozmów.

Flo no nareszcie i do Was zima dotarła. No nie mogliście mieć lepiej niż my. Julka tez się cieszy śniegiem . Cieszyłam się razem z nią. Przeszło mi bo ona chce zjeżdżać na pupie a śniegu jest mało i górki raczej z breją sniegowo-błotną.

Majuska - pomysł dobry. Nawet wyobraziłam sobie Paćkę w tym kapelusiku który opisała Flo i w chińskiej bluzeczce ze stójką. Bedzie bomba :)))

Z wykształcenia nauczyciel plastyk :szok: no tym się nie chwaliłaś ! :-)

Tak w ogole to katar trwal do 2 w nocy wiec Wanda nie spala tylko poplakiwala, Potem nos wysechl i zasnela, ale teraz znowu sie leje. Spac mi sie chce koszmarnie.
Klaczek u mnie nie ma takich ziemniakow, najtaniej 3.95 za 7,5 kg wlasnie w Farm. Dlatego sie cieszylam ze jest promocja za 2 i kupilam dwa worki.
Majuska plastyk? a my tutaj dobrymi radami sypiemy :-D poradzisz sobie na pewno ze strojem a jeszcze cos uszyjesz na szybko. A moze by tak stroj moro, kapelusz moro, bialo-zielone mazy na buzi i bedziesz miala Packe jako oficera specsluzby komando Foki? :-)

Anka, a popatrz po normalnych jarzyniakach... My kupujemy w malym sklepiku na Frodingham - niewielki jarzyniak poprostu. No, raz sie pokusilam, na objazdowy warzywniak bo ceny mial fajne i na miejscu, ale ziemniaki koszmarne.

reklama
Dziewczyny,

Będziemy kupowali Julce na 2 urodziny rowerek.

Jak myślicie , jaki ?
W sklepi Pani nam powiedziała zeby kupić od razu taki doroślejszy aby posłużył przez kilka lat w sensie z siodełkiem a nie z krzesełkiem .

tego typu :

ŚLICZNY ROWEREK KOŁA 12 CALI HIT 2013 + PROWADNIK (3890015607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ROWEREK ROWER DZIECIĘCY BMX 12" + GRATIS KASK (3871095699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

czy tego typu

ROWER ROWEREK TRÓJKOŁOWY prezent na roczek KRAKÓW (3867278164) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry