• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Majuska - Packa widać od razu polubiła strój chiński :-D:-D:-D

Andzike co tam -10 . MA być - 25 ;-)Jak się zabierzesz za robotę porządnie to i Felicję II dorobicie Kacprowi. Żyć nie umierać ze starszym bratem :-D

Wróciłam własnie z zakupów. Julka miała iść w tym czasie z sąsiadką na spacer. Nie chciała. Darła się okropnie a ta ja na silę ze schodów zniosła. Znam swoje dziecko i wiem ze na silę to się z nią nic nie osiągnie i pognałam za nimi. Julka stała pod klatką i buczała. No to wzięłam płaczka na zakupy. Nawet się nie obejrzała za sąsiadką.

reklama
Majuska teraz widac no i Packa rasowa Chinka:-) wiazki ryzu tylko brakuje do pelni obrazka :))) kapelusz koniecznie musisz zrobic skoro Mars sie postaral i pamietal ze ma kupic karton :-)
Andzike produkcje rozpoczynajcie bo potem za duza roznica wieku bedzie i zamiast zgodnej zabawy krew sie poleje z rozbitych nosow :-D
Azula to mile slyszec takie slowa z ust dziecka, tez czekam niecierpliwie az uslysze o kochaniu :-D
Wande nauczylam mowic Ania, ale kompletnie nie kojarzy tego ze mna bo Robert mowi do mnie "wiewiorek" wiec imienia mego nie slyszy w domu:)))

Dziewczyny ale tym "kocham Cię"ona mnie kompletnie zwaliła (no nie dosłownie) z nóg .Bo aż tak ładnie to Ona jeszcze nie mówi,a tu taki zwrot :szok:
Majuska no Patrycja "kocha " ten strój;-)
Andzike dzieciaki cudne i przyłączę sie do głosu dziewczyn uruchomić produkcję:-)
Zoyka Julka ma charakterek :tak:

Anka, to Ty w metropolii mieszkasz! Jakie Tesco? Jaki Lidl? Tu jest Spar, ciapacki spozywczak i sklep jezdziecki. KONIEC! A! Jest take a way bo bez "fish&chips" zadna dziura sie nie obejdzie.
Majuska, czy to byl maly dzihad odziezowy?
Azula, slodkie... U nas przewaznie jest "mama moje moje..." Albo dialog typu:
- Karol...
- Co?
- Kocham cie...
- Noo...

Klaczek "fishow&chipsow" tutaj od cholery, nawet za rogiem jest :-D, do tego puby i pizzerie. Ciapackie sklepy znalazlam trzy w miescie, moze gdzies jeszcze jakies sa ale nie w moich rejonach. Sama wiesz jak wygladaja malutkie angielskie miasteczka :-D
Wanda spala 3 godziny, juz czuje przez kosci ciezki i dlugi wieczor.... ona ma jak ja: przesypia choroby i katar od razu mniejszy. Za to obudzila sie strasznie glodna i zjadla drugi obiadek. Siedzi z ukochanym pluszowym pieskiem na podlodze, zalozyla mu pasek od swoich spodni na szyje i krzyczy "choś" :-D /chodź/

Kłaczku dokładnie, to był dżihad:-D...dziś zrobiłam kapelusik , oczywiście " NIE SCE"..ale bal przeniesiony na poniedziałek, bo dużo dzieci i 2 ciocie nieobecne z powodu wirów, więc może nam się jakoś uda przeforsować przebieranki przez weekend.
A to wy tam macie Spara ?? ..ten "GS" o którym czasem pisze to właśnie Spar jest:-D

Heeeeeej,
Z mama srednio, bo boli i goraczki dostala teraz..

Packa zabojcza, ale z anic ten stroj nie pasi mi do niej, diablicy nie masz albo innej czarownicy Majuska? ;-)

Flo
dla Masa gratulejszyn, dopiero popatrzylam na date i przegapilam 20ms Mii!

Ostatnia edycja:
Hello :)

Majuska w dość jednoznaczny Paćka przedstawia swój pogląd na temat stroju :) To jak bal w poniedziałek to może Ci wyślę jutro tego diabła co?

Zoyka
a Ty mówisz tej sąsiadce jak ma postępować z Julką, czy ona tak bardziej "po swojemu" się nią zajmuje? Bo tak myślę, że więcej z tą sąsiadką problemów niż pożytku.

Flo ogrom słodyczy dla Maksia!

Azula
mój mówi: "mamusiu tocham się" :)

No dobra, wracam tyrać. Szał zaproszeniowy rozpoczął się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry