• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Hejka u nas leje .Pada tak ,że poszłam do sklepu po chleb i tyle na jutro jeszcze coś tam jest i jak nie przestanie lać to większe zakupy zostaną przełożone do jutra.Zoyka u nas M jak myśmy spały rozebrał choinkę umył ją i powiesił.Amelka z pretensjami ,że inka ma być tam:wściekła/y:i ona ma ał ał.No cóż z choinką kiedyś trzeba się rozstać tym bardziej ,że u dołu była już mocno ogołocona:tak::-DA co do butów to chyba kwestia podbicia:tak:Misia noż to pani rozbijająca jeszcze ujdzie w tłoku,a pan K no miszczu;-):confused::szok::-D.

reklama
misia Twoi znajomi maja idealne zycie, szczegolnie ten Pan ;-))))

Majuska Twoj Mars nie wyglada na takiego co by sie rozbijal przy kazdej okazji ;-)))

Mia odkad nauczyla sie otwierac drzwi od pokoju i wie, ze rano trzeba biec do pokoju Mars ai Patryka to zrywa sie o obojetnie ktorej i biegnie na łeb na szyje... dzis 6.10 i rrruuuuuuraaa... przetrzymalam ja do 6.40 zeby ich nie budzila..masakra jakas :no:

Poza tym bez zmian, suka nadal sie pozera zywcem..

Mama juz w szpitalu, mnie sie chce plakac ze stresu, ide wyjsc wszystkie domowe slodycze i wyszorowac podlogi :zawstydzona/y::baffled:

Olena toż Mama ma rutynową operację. Moja Mama też przez to przeszła. Będzie dobrze. Oby tylko ładnie się goiło.

U nas nic nie pada ale jest koszmarnie zimny i przenikający wiatr. Niby -5 a odnosi się wrażenie ze jest - 15

nie lubię rozbierać choinki. Musze zwijac dywan i cała jestem pocięta.Na szczęście juz na finiuszu.

A myślałam, ze tylko ja tak późno rozbieram choinkę - zrobiłam to w końcu w sobotę, ale już w czwartek P. przyniósł z piwnicy pudło na bombki - czekało i nabierało mocy sprawczej:wściekła/y: choinka wylądowała na balkonie i martwię się, ze szlag ją trafi, a chcieliśmy ją wsadzić do ogrodu u brata P... :sorry2:

Mojej mamie jutro i pojutrze wymieniają grzejniki :szok: świetne wyczucie czasu, co nie? :szok:
Pomijam już to, że jutro P. musi wziąć wolne, a ja w środę, żeby zająć się Kacprem - bo mama przy wymianie musi być, a nie zawiozę jej Kacpra jak tam będą kuć, wiercić i do tego w niskich temperaturach :no:

Ollena
- nie martw się, wszystko będzie dobrze!

Dziewczyny moja mama to harpagan! ja nigdy nic nie boli (a jak boli to i tak funcjonuje normalnie), ona przychodzi po 12h pracy czy po nocy czy po dniu i sprzata dom, dokarmia koty i nie ma czasu na odpoczynek;)
Ona w szpitalu nie pamietam kiedy byla i nie wyobrazam sobie, ze mialaby dluuugo lezec, zreszta nie wiem jak wytrzyma bez pracy. Ja nie jestem przyzywczajona by sie o nia martwic, bo ona prawie nigdy nie narzeka... to ona jest podpora i naszym domowym lekarzem i do niej mozna ponarzekac a nie na odwrot.
Ale dzieki..

Posluchajcie, nas tu to dotyczy ;) U nas i smoczek i kaszka na noc, nad ranem i w dzien;)
Odstawiamy smoczek - wideo Dzień Dobry TVN

Ostatnia edycja:
Hej!

Byłyśmy dziś na bilansie dwulatka..lepiej późno niż wcale:-D:-D..okazało się, że mamy zaległe ostatnie pneumokoki, ale Paćka pokasłuje i mamy najpierw pozbyć się kaszlu i przyjść za tydzień:sorry2:
Też u nas się oziębiło, ale nie jest biało..leje :sorry2:

Ollena ale masz mamę dziarską i konkretną, trzymam kciukasy za nią:tak::tak:

Majuska bardzo dziarska, kobieta z jajami ;-)

Dziewczyny potrzebuje rady. Wlasnie kolega ktory odbiera Patryka ze szkoly powiedzial, ze Patryk dzis chcial od kolegi kredke, tamten mu nie chcial dac wiec Patryk ze zloscia wbil mu kredke w dlon do krwi.. Jutro Pani ma Marsowi powiedziec wiecej. Opieprzylam go, ale jestem w szoku i nie wiem co robic :( co mu powiedziec?

Olena - zapytałabym dlaczego tak zrobił. Potem powiedziałabym ze to bolało kolegę i czy chciałby aby kolega zrobił mu tak samo. Dodałabym ze taks ię nie robi i ze jeżeli był zły na kolegę to mógł mu to powiedzieć. I może jakaś kara ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry