reklama

Ciąża po 40

Poglupialyscie z tymi kolekcjami, rzeczywiscie jak Andzike bede miala drgawki od szmat :-p co za roznica czy to 2012 czy 2014? Dziecku wszystko jedno i to sluzy chyba tylko zapsokojeniu ego matek, bo innego wytlumaczenia nie widze.
W ramach drgawek zapraszam na poobiednia kawe na golasa w samym pampersie :-D

Tak sobie pomyslalam przy kotlecie... najwazniejsze jest przeciez by skomponowac wszystko z gustem i nie ubrac gwiazdeczek do paskow i fredzli do kokardek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Anka ;-)rozmowa o ciuchach to jak o muzyce,filmie itp itd czyli może dla matek moda dla dzieci ale miło się patrzy na ładne i fajnie ubrane dzieciaki ,dorosłych też :tak:ja nie bardzo za muzyka nadążam piosenka "My słowianie" dla mnie dno i beznadzieja ,a teledysk dla erotomanów ale tez chwile pochepało mi się i podrgawkowało :-)a drgawek to bym od tego golasowania dostała :eek:przypomnij mi o tym jak na dworze +28 będzie :-D
PS anka powiedz Amerykanom ,ze maja flage bez gustu i stylu ;-)

Ostatnia edycja:
Azula ja nie wiem jaka byla kolekcja Nexta rok czy 2 lata temu ;-) Jakby ja teraz wysprzedawali to chetnie kupie bo mi to wsio ryba jaka kolekcja byleby mi sie pdoobalo i wlasnie zgadzam sie z tym co napisala Ania.. byleby nie wszystko naraz i zeby dziecko nie wygladalo jak choinka. Tu falbanka, tam gwiazdka czy panterka (o nie trawie panterek!) i choinka gotowa ;-)

Ollena ,a taka czapeczkę i szalik kiedyś w lumpku kupiłam zamknij oczy ;-):-) 100_2106.jpg
Ania to znaczy Wandzia to GOGO wymyśliła?

Załączniki

• 100_2106.jpg
    100_2106.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 59
Uff... Moje ostatniomalojedzace dziecko wpieprzylo pol pizzy (nie ma to jak zdrowe odzywianie) i poprawilo porcyjka frytek z piekarnika. No, w szoku jestem! Wszystko przez to, ze kiedy udalo mi sie go uspic, wzielam sie za sprzatanie, przesadzenie hibiskusow do wiekszych doniczek, posadzonkowanie rojcissusa, przeglad maluchow w mnozarce i wywalenie stamtad tych, ktore juz sie dorobily korzeni, wyniesienie reszty fuksji... i w efekcie nie ugotowalam obiadu, wiec poszlam na latwizne. Musze dzis jeszcze skonczyc zamowienie do Niemiec i bede odrobiona na dzis...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry