reklama

Ciąża po 40

Basia napisała: jestem po cesarce, wszystko ok, odpoczywam, potem napiszę więcej:)

no to po już jest:-):-):-D

napisałam ze ściskamy i że czekamy na wieści

Majuska teraz Ty się szykuj:)

o Marzenka już tez napisała:)

reklama
basiu - G R A T U L A C J E !!!!!!
bebe15.gif
wracaj szybko do sil i czekamy na fotki karolinki!!!! buzka dla was !!!

Majuska a wczoraj ci nie przechodziły ciary jak o tym masażu pisałaś:-D
na każdą kolej przyjdzie nie ma co:tak: oby tylko wszystko ok było i już

ściskałyśmy za Baśkę kciuki no i proszę wszystko gra!!!
Basia apel teraz do ciebie żebyś tu na kawę zaglądała!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ja to sobie tak myślę że bez Basi to nie rodzę!! i jej spokoju wielkiego!!!

Ciary mi przechodziły i wczoraj i dzisiaj....i właśnie kurier przywiózł mi łóżeczko, materac i przewijak i znowu mnie ciary przeszły:szok::-D:-D
Basiu tak jak dziewczyny piszą, wracaj tu szybko do nas, bo ja bez Ciebie też nie idę rodzić :))))

Basiu gratulacje!!!! Wracaj szybko do zdrowia i potem do nas na kawę. Bez Ciebie BB będzie mniej optymisyczne, bo każdą z nas trzymasz na duchu:-) Buziaki i czekamy na wieści o Tobie i Karolince

Mamy wszystkie pozdrowienia od Basi, napisała że za chwilkę napisze skąd cc i o Karolince:) więcej:)

no i napisała też ze będzie z nami rodzić Majuska także spoko juz mi lepiej znowu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
to cytuję Basię:
Karolcia ma ok 3500 i 55 w sam raz a cc miałam bo poród nie postępował, tętno nie było za mocne i odeszły zielone wody okazało się ze na pępowinie był węzełek, który przy porodzie mógł się zacisnąć i nawet zadusić dziecko

no to teraz wiemy że wszystko iki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry