A ja znowu dzisiaj pospałam...co to się dzieje? W nocy sie budzę po 3- 4 razy do kibelka, tak koło 4 to już też kocica wstaje i łazi, mi tez trudno o tej porze ponownie zasnąć, przeważnie zaczyna mnie łapać straszne ssanie w żołądku z głodu, no ale co ja będe o 4 rano robić?? więc zjadłam dziś banana na to ssanie i poszłam znowu do wyra no i jakoś zasnęłam i o 9 się obudziłam połamana i nieprzytomna

..oj chyba tak już będziemy ciągnąć ten ostatni miesiąc
aniu reakcja mamy rzeczywiście niefajna, no ale przecież chyba nie będziesz się przejmować, pewnie dotrze do niej niebawem że to dla was szczęście i wspaniałe wieści. Często czytam tu na forum, że dziewczyny mają różne "akcje" z rodzicami i teściami. U nas nie ma tego wogóle, bo nasze mamy i mój ojciec nie żyją, a ojciec mojego męża zostawił go jak miał 2 latka i mieszka na drugim końcu Polski niespecjalnie się interesując. Mi mojej mamy bardzo brakuje czasami, bo zawsze była dla mnie wielkim wsparciem, na pewno cieszyłaby się wiedząc, że kolejny raz będzie babcią, tego jestem pewna, niestety nasza córa nie będzie miała babci...ale za to będzie mieć dużo starsze rodzeństwo, to też jakaś "atrakcja" , nie?
aniu z tego co ja zdażyłam zaobserwować, warto kupować na allegro i starac się tak dobierac sprzedawców, żeby kilka rzeczy u jednego kupić, zaoszczędzi się na transporcie, kupisz tamprawie wszystko, ja tylko wózek pooglądałam w sklepie, popróbowałam jak jeździ, wypytałam sprzedawcę o wszystkie atuty, a potem i tak kupiłam na allegro, taniej raczej nie kupisz nigdzie. Na allegro możesz kupić dosłownie wszystko, ja w tym momencie kompletnie się do lażenia po sklepach nie nadaję bo mam od razu "zasapkę" a w necie poklikać to zawsze czas i siłę znajdę, nawet "głupie" waciki do oczek i podkłady na łóżko do szpitala tak kupię. Po za tym mozna sporo rzeczy kupic tanio - używanych i w dobrym stanie. W ciuszkach postawiłam na szmateksy, wypytałam znajome, które sklepy mogłyby mi polecić, gdyż jest ich u nas tysiące i mam w tej chwili 4 ulubione, gdzie można kupić świetne ubranka, często zupełnie nowe po 3, 4, 5 zł za sztukę. Kupiłak na szmatach tez kombinezon i śpiworek do spania dla niuni.