reklama

Ciąża po 40

Po pierwsze wszystkie foty bardzo wiosenne ,a dzieci przecudne:-)
Kłaczku ja tez kupuję te zabawkeczki choć nie wiem po co :szok::szok::rofl2: musiałabym się kilku pozbyć bo są nie na czasie tzn "wyrosła" mi z nich,a reszta szlaja się to tu to tam :-p
Dziś już zachmurzone niebo wczoraj było o wiele ładniej ,a przedwczoraj jeszcze ładniej no ale idzie ku latu więc myślę ,że powinno być OK

reklama
Karol ma pociag z "Little People" - spina go i jezdzi sobie po torach, bawi sie. Ma grajacy pociag z Leap Frog - bawi sie. Do drewnianej kolejki jeszcze chyba nie dorosl, bo lazi po torach, wiec mu jej nie daje, ale od jakiegos czasu bawi sie ladnie pociagami, laduje auto-lawete resorakami i tez tym jezdzi. Generalnie kreca go pociagi i przyczepy, a odkad oglada bajki, szczegolnie go interesuja zabawki z tych bajek. Musze po prostu ukierunkowac zakupy. Do tej pory byly fazy na traktory, na koparki, na autobusy i ciezarowki, teraz pociagi i pojazdy z przyczepami. Kwestia poszukania konkretnych zabawek po prostu.

jak ja nie lubię zmiany czasu :-(
ogólnie jestem w stanie agonalnym :-(
Byłam dzis po pracy u swojej matki - popatrzyła na mnie i mówi: jak TY ŹLE WYGLĄDASZ.
Pocieszające :baffled:

Tez umieram z niewyspania.. czekam, jeszcze 1h bedzie kapanie i przynajmniej jedno pojdzie spac a ja zalegne na kanapie przy serialach.

Dzieki Andzike, pozyjemy zobaczymy. Kacperos super i znowu zazdroszcze pogody ;-)

Zoyka 14 st to w IE baaardzo cieply dzien!

misia tez nie lubie tej zmiany czasu, wieczor powinien byc ciemny i koniec. Rano moze byc dluzej ciemno tak jak teraz ale wieczory mnie wkurzaja..

Ostatnia edycja:
Kłaczku - Kubula ma kolejkowe kuku od ponad roku, większe bądź mniejsze ale jest to kuku trwałe :-D Chce mu kupić kolejkę z lego ale to na 3 albo 4 urodziny albo bez okazji bo ja cały czas twierdzę że tak małe dziecko nie kojarzy faktów: urodziny moje - prezent.
Ogólnie uważam że ma za dużo zabawek :-D jak był mały bardziej kręciły go flaszki po wodzie mineralnej, do których wsypałam rzeczy różne: ryż, kaszę, kamyki drobne. Bawił się tym fantastycznie.

No co Ty Misia . Jasne wieczory sa super. Uwielbiam gdy dzień jest dłuższy.
to nie ja :-D
ja nie lubię zmiany czasu jako czynności i tego przestawinia mego biednego organizmu :-D dłuższe jasne wieczory UWIELBIAM, chce mi się żyć, iść na spacer, skoczyć o 21 na małą wódeczkę do znajomej :-)
Modna.pl
tak sobie Zoyka po myślałam o Tobie :-)

Ostatnia edycja:
Ja uwielbiam jasne wieczory w PL, dokladnie..chce sie zyc, rowerowac, chodzic i spotykac na browarka na plantach. Ale tutaj to srednio bo i tak nie mam co robic wiec jestem zdezorientowana ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry