reklama

Ciąża po 40

Uff wniosek stworzony, napsuł mi krwi:no: jutro jeszcze idę na interwiu czy się nadaję do prowadzenia działalności gosp. i go składam, trzymać &

Ollena ja ściągam simlocki u nas w Rzeszowie w Realu w takim punkcie z telefonami, zawsze jest git;-)

Flo wyrazy współczucia...może trzeba do zleceniodawcy wysłać jakiegoś kolesia z bejzbolem , daj cynk;-)..no ale tak na poważnie to co ? nie zapłaci Ci ??

reklama
Majuska - nie no...pewnie zapłaci, ale z poślizgiem, a tak się akurat złożyło że je muszę w międzyczasie też coś zapłacić... ech...a koleś z bejzbolem byłby nie od rzeczy, zleceniodawca uosabia najobrzydliwszą chyba mieszankę cech... poskarżę się na GZ.

Kciuki oczywiście trzymam za Twój wniosek, musi być dobrze!

Jak sobie pomyślę, że jutro poniedziałek, to aż mi niedobrze ...:no: a jeszcze do niedawna z przyjemnością chodziłam do pracy :sorry2:
Weekendy są zdecydowanie za krótkie:sorry:
majuska - kciuki za wniosek, wszystko będzie dobrze!
Flo - koleś z bejzbolem to najlepsze rozwiązanie :-D jak znajdziesz jakiegoś sensownego, to daj mi znać, też mam dla niego robotę...

Czesc,
oczywiscie z kawą.... już drugą :)
Nie lubię poniedziałków... zaczynam pakowanie i mnie to stresuje bo jutro już wylot :-(
Ollena weź ze sobą telefon, w PL ściągają simlocka w niemal każdym punkcie.
Flo współczuję z bejsbolem znam kilka osób jakby co to się polecam :-D

Wanda ma już wszystkie piątki, pozostałe trzy wyskoczyły nawet nie wiem kiedy i bezboleśnie. Koniec ząbkowania! :)))
Widziałyście średniego a teraz duży z Wandulą :-D

Hej,

Dzieki, ja wiem ze sciagaja w PL ale zaplace pewnie ze 100zl za sciagniecie do tego tel...
Dzis Marsa brat idzie do Chinczyka z bejsbolem! Takze jakby ktoras potrzebowala to mysle, ze on chetnie ;-)

Flo, Majuska trzymam kciuki za Wasze wazne sprawy!

Andzike jutro juz wtorek, glowa do gory!

A ja sie wylamie bo lubie poniedziali..syn idzie do szkoly, nie nudzi sie i nie demoluje mi chaty hehehe ;-))

Aniu wspolczuje powrotu..trzymaj sie i szerokich! A Wandzia pewnie rozpiszczana przez starszych braci :-) gratulejszyn zebow!

cześć,
wpadam na kawę . Nastrój niby nadal mam morderczy, ale przynajmniej dziś wyspana jestem - po raz pierwszy od tygodnia Maks przespał całą noc w swoim łóżeczku. Mimo wszystko - miłego poniedziałku!

Ostatnia edycja:
Hej!

Mam wolną chwilkę, zebrałam13 tysięcy stron wniosku do kupy + ksera, poręczenia, oświadczenia ( kosmos:szok: ) i na 13 jadę na rozmowę, muszą mi dać, nie ma bata, wnioskowałam między innymi o kasę na lustrzanką i nowego lapka, co to se je przyciągam od jakiegoś czasu:-p Podziwiam szczerze i chylę czoła przed wszystkimi osobami pracującymi z nosem w papierach, wnioskach, projektach:sorry: nie cierpię biurokracji, papierologii itp.....ja mogę w gównach, ropie i krwi robić, ale nie w papierach:-D:-D

Za oknem mam wiosennie, ale krajobraz jak po bitwie...sąsiad się właśnie chciał wprowadzać, tylko jeszcze kostkę pod chałupą układał, podczas tych robót, wyszło, że nie ma kanalizacji, rura w ziemi leży zakopana tylko i tyle:-D:-D:-D...czujecie blusa...chyba bym pozabijała tych budowlańców, no i właśnie dorabiają mu kanalizację, mam zryte co się da na drodze dojazdowej, bagno:no::no:

Aniu no niezły kontrast :-D, czy to jest ten syn, który się musi poskładać i w malucha zapakować ??:-D:-D Sprawnego i bezbolesnego pakowania:tak:

Andzike, Misia w poprzedniej robocie z okazji poniedziałku byłam już ciężko chora w niedzielę od piętnastej i flakiem mnie wywracało, więc rozumiem i szczerze współczuję, co chcecie z tym zrobić, oprócz liczenia na wygraną w lotto ?? ;-), Widziałąm się ostatnio ze znajomymi którzy osiągają spory dochód z MLMu i nie muszą pracować, po kilku miesiącach siedzenia w domu, mój kolega stwierdził, że już dłużej nie może i zaczepił się w jakiejś firmie co prąd sprzedaje, żeby coś robić, a kupmela wysyła CV-ki i szuka jakiejś pracy też, bo ją szlag trafia w domu, mają 3 dzieci:-D Andziek w Twoim przypadku to jeszcze faktycznie może pomóc dorobienie Kacprowi rodzeństwa, ale to też rozwiązanie czasowe...a MIsia ??

Zoyka zdrowiej!! Mnie dopadł kilka dni temu jakiś wir, który totalnie mnie pozbawił sił i łamał w kościach, a na koniec wywalił mi opryszczkę na mordce, oczywiście było to w okresie nawału klientów i pisania wniosku po nocach....a do tego mój stary parę razy mi takim hasłem strzelił, że już odpływały ze mnie resztki energi....mam do niego za to żal:sorry:

Dziś zaczyna sie Gra o Tron..nie mamy HBO, ale może rozkodują na ten pierwszy odcinek, a jak nie to będziemy ściągać i oglądać z opóźnieniem:-)

Flo trzymam kciukasy za napływ kasy!!:tak:

O 21 podsumowanie 3 sezonu i o 22-giej pierwszy odcinek nowego sezonu, nie wiem czy się wciągniesz jak nie oglądałąś tych wcześniejszych, no ale ma być ten skrót najpierw to może akurat..ja w każdym bądź razie przebieram już nóżkami:-D

Edit : sorki, ten skrót 3 sezonu jest o 21.30

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry