Hej!
Mam wolną chwilkę, zebrałam13 tysięcy stron wniosku do kupy + ksera, poręczenia, oświadczenia ( kosmos

) i na 13 jadę na rozmowę, muszą mi dać, nie ma bata, wnioskowałam między innymi o kasę na lustrzanką i nowego lapka, co to se je przyciągam od jakiegoś czasu

Podziwiam szczerze i chylę czoła przed wszystkimi osobami pracującymi z nosem w papierach, wnioskach, projektach

nie cierpię biurokracji, papierologii itp.....ja mogę w gównach, ropie i krwi robić, ale nie w papierach

Za oknem mam wiosennie, ale krajobraz jak po bitwie...sąsiad się właśnie chciał wprowadzać, tylko jeszcze kostkę pod chałupą układał, podczas tych robót, wyszło, że nie ma kanalizacji, rura w ziemi leży zakopana tylko i tyle

...czujecie blusa...chyba bym pozabijała tych budowlańców, no i właśnie dorabiają mu kanalizację, mam zryte co się da na drodze dojazdowej, bagno

Aniu no niezły kontrast

, czy to jest ten syn, który się musi poskładać i w malucha zapakować ??

Sprawnego i bezbolesnego pakowania
Andzike, Misia w poprzedniej robocie z okazji poniedziałku byłam już ciężko chora w niedzielę od piętnastej i flakiem mnie wywracało, więc rozumiem i szczerze współczuję, co chcecie z tym zrobić, oprócz liczenia na wygraną w lotto ?? ;-), Widziałąm się ostatnio ze znajomymi którzy osiągają spory dochód z MLMu i nie muszą pracować, po kilku miesiącach siedzenia w domu, mój kolega stwierdził, że już dłużej nie może i zaczepił się w jakiejś firmie co prąd sprzedaje, żeby coś robić, a kupmela wysyła CV-ki i szuka jakiejś pracy też, bo ją szlag trafia w domu, mają 3 dzieci

Andziek w Twoim przypadku to jeszcze faktycznie może pomóc dorobienie Kacprowi rodzeństwa, ale to też rozwiązanie czasowe...a MIsia ??
Zoyka zdrowiej!! Mnie dopadł kilka dni temu jakiś wir, który totalnie mnie pozbawił sił i łamał w kościach, a na koniec wywalił mi opryszczkę na mordce, oczywiście było to w okresie nawału klientów i pisania wniosku po nocach....a do tego mój stary parę razy mi takim hasłem strzelił, że już odpływały ze mnie resztki energi....mam do niego za to żal
Dziś zaczyna sie Gra o Tron..nie mamy HBO, ale może rozkodują na ten pierwszy odcinek, a jak nie to będziemy ściągać i oglądać z opóźnieniem:-)
Flo trzymam kciukasy za napływ kasy!!