Cześć Panienki
Angelka odpowiedz babie i z tego co wiem to jeszcze możesz oprotestować komentarz w dziale obsługi klienta Allegro i jak dziewczyny piszą nie przejmuj się, bo przy samych pozytywach ten jeden nie gra roli.
Majuśka rypaj a w przyszłym sezonie będziesz odpoczywać tylko na swoim, liczę na to i czekam na fotki
Flo uwielbiam cukinię z grilla, zawsze można pokombinować bez mięska a smak mrrrr.

U nas na topie jest: nie siem /nie chcę/
Myśmy wczoraj się zastanawiali nad otwarciem sezonu, ale... wykosiłam w ramach rozrywki ogródek przed domem a Robert wziął się za ten tylni i w tym momencie szlag trafił podkaszarkę. Trawa co prawda nie jest do kolan ale jakos mi entuzjazm opadł i w ramach pocieszenia poszłam do pobliskiej pizzerii i wziełam jedną sztukę na wynos. Danie okazało się hitem i Wandula pożerała ją żarłocznie pomiędzy słowami "pisa" a "niam niam"

Zjadła dwa wielkie kawałki wydłubując tylko kiełbasę peperoni i podkarmiając nią Tabriska, popiła kubkiem mleka a potem zażądała tańców

)) Bawiła się do 21.00 i nie można jej było spacyfikować a za to teraz śpi - oczywiście w moim łóżku bo nocą przywędrowała.
Misia siedzi nad wodą z wędką i się majówkuje

Siedzę z kawą i Was zwołuję