Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..ale myślę, że już przyszły sezon będę ciągnąć tylko swój biznes;-) i udzielać się trochę w gabinecie u mojej Justynki, bo tam jest super atmosfera i bardzo lubię tam pracować, zresztą tam będzie mój salonik, może niebawem Wam pokażę fotki jak to wszystko wygląda;-)...jutro mam na 8 rano szitzu z sąsiedztwa, oraz na godzinę 10 2x golden
...a potem już tylko grill i browarki
..no i za tydzień odpocznę troszke , bo wyjazd mamy. A przed chwilą wyczytałąm na onecie, że jutro u nas 15 stopni i leje

Cały dzień zrypany!
Angelka może tak babon zwrócić? ..no chamstwo..współczuję , ile to pracy w piz..u![]()
A zobaczcie co mi w mailu napisała: "Czy moglibyśmy odzyskać chociaz część pieniędzy? Jeżeli poszłaby Pani na tę ugodę zostanie to wszystko między nami, jeżeli nie, będę zmuszona wystawić bardzo negatywną i szczegółową opinię na ich temat" Nie spotkałam się przez 4 lata z czymś takim!
, zobaczysz jak Maks ruszy z gadaniem, będziecie boki zrywać, to jest fajowski okres strasznie 
), jakaś nieudana sztuka... mechanicy stanęli na wysokości zadania, podobno specjalnie dla nas otworzyli zakład, a po wszystkim przyprowadzili kijankę pod blok. I oczywiście nie wzięli za to ani grosza, poczuwając się do winy
więc nadal ich chwale

), bo też usłyszałam, że mogę sobie z nich zrobić co najwyżej rabatkę