Iwoneczka1970
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny!
Byłam dziś na ostatniej szkole rodzenia, dziś omawialiśmy połóg. No naprawdę ten swiat idzie na przód aczkolwiek pod wieloma kierunkami nie wiem czy w ciekawą stronę. Po cesarce połóg to w ogóle insza inszość niż te 17 lat temu. Ale jestem spokojniejsza bo już wszystko teraz wiem. Mam tylko mieszane uczucia co do morfinki którą mi zafundują, bo ja nawet ziela nie wąchałam a co dopiero takie twardziochy
. Dostaliśmy z Nivea Baby świetne Kkalendarze Twojego Maluszka Pierwszy roczek - bardzo lubie takie informatory z możliwością prowadzenia notatek.
Marzenko sprawdź sobie u prawnika lub w MOPSie bo mnie się kołacze że dzieci NN ojców dostają alimenty z funduszu.
Basiu połóżna dziś nam mówiła, że prawidłowe karmienie trwa do 15 minut a potem to już czas przyjemności dla maluszka. Nie ustosunkuję sie do tego bo moja Ala ssała 10 minut po 120 ml i szła spać. Zobaczymy co będzie teraz ;-)
Majuska ja dziś spakowałam torbę i czekam do czwartku ciekawe co powie gin. Dziś przeżyłam straszny stres - obudziłam się i tak mi sie dobrze leżało aż doszło do mnie że leżę na brzuchu
technicznie niemożliwe ale jakoś tak poduchy poukładały się...ech myślałam, że zeświruję, bo wydawało mi się że zgniotłam dziecko, mała ani ciut ruchu, nic ale po kilkunastu minutach zaczęła szaleć i mi ulżło. Byłam na badaniu tętna i wszystko ok piękne 153, uffff
Misia też kiedyś na wykładach z prawa miałam coś o tym płaceniu alimentów przez dzieci ale nic nie pamiętam szczegółów - potrzeba profesjonalnej porady dla Marzenkii jej córki :-(
Basia ty mi nie rób ochoty na placuszki bo ja nadal bez insulinki wyrabiam a dieta już mnie wykańcza
Alamiqa całuski dla Alusi.
Pozdrawiam laski i 3majcie się cieplutko (u mnie teść odpalił gaz i mamy już tropiki
Byłam dziś na ostatniej szkole rodzenia, dziś omawialiśmy połóg. No naprawdę ten swiat idzie na przód aczkolwiek pod wieloma kierunkami nie wiem czy w ciekawą stronę. Po cesarce połóg to w ogóle insza inszość niż te 17 lat temu. Ale jestem spokojniejsza bo już wszystko teraz wiem. Mam tylko mieszane uczucia co do morfinki którą mi zafundują, bo ja nawet ziela nie wąchałam a co dopiero takie twardziochy
. Dostaliśmy z Nivea Baby świetne Kkalendarze Twojego Maluszka Pierwszy roczek - bardzo lubie takie informatory z możliwością prowadzenia notatek. Marzenko sprawdź sobie u prawnika lub w MOPSie bo mnie się kołacze że dzieci NN ojców dostają alimenty z funduszu.
Basiu połóżna dziś nam mówiła, że prawidłowe karmienie trwa do 15 minut a potem to już czas przyjemności dla maluszka. Nie ustosunkuję sie do tego bo moja Ala ssała 10 minut po 120 ml i szła spać. Zobaczymy co będzie teraz ;-)
Majuska ja dziś spakowałam torbę i czekam do czwartku ciekawe co powie gin. Dziś przeżyłam straszny stres - obudziłam się i tak mi sie dobrze leżało aż doszło do mnie że leżę na brzuchu
technicznie niemożliwe ale jakoś tak poduchy poukładały się...ech myślałam, że zeświruję, bo wydawało mi się że zgniotłam dziecko, mała ani ciut ruchu, nic ale po kilkunastu minutach zaczęła szaleć i mi ulżło. Byłam na badaniu tętna i wszystko ok piękne 153, uffffMisia też kiedyś na wykładach z prawa miałam coś o tym płaceniu alimentów przez dzieci ale nic nie pamiętam szczegółów - potrzeba profesjonalnej porady dla Marzenkii jej córki :-(
Basia ty mi nie rób ochoty na placuszki bo ja nadal bez insulinki wyrabiam a dieta już mnie wykańcza
Alamiqa całuski dla Alusi.Pozdrawiam laski i 3majcie się cieplutko (u mnie teść odpalił gaz i mamy już tropiki