Ewa, bo ja po prostu nie do konca wygladam na swoja wage. Zaczynalam od 94,7, w tej chwili waze kolo 108-9, a jak sie doliczy ciuchy... BMI wyszlo mi ponad 44, wiec a klasyfikacji grupowej klasyfikuje sie w okolicach wala blekitnego i nie ma upros. Generalnie przy wzroscie 162cm, to ja w najlepszych czasach wazylam 70kg i wtedy bylo ok - ponizej zaczynalo byc brzydko, ale w tej chwili... no, mieszcze sie jedynie w brytyjskich i amerkanskich normach, ale to tez nie dla "ciezarowek".
reklama
Kłaczku widziałam cię na tym zdjęciu z policją
i chyba trochę przesadzasz a i owszem nie należysz do chudych - bez urazy - ale to BMI to ci na teraz chyba wyliczyli czy jak to jest?
Ewa dzisiaj mi gin powiedziała że pediatrzy nie lubią dużych dzieci (sorrki Majuska) a 2500 kg to jest dziecko donoszone także tym moim 2600 wcale się nawet nie przejęła choć próbowałam z różnych stron ha
mi łatwo gadać bo ja na dziś to przytyłam 10 kilo ale za to martwię się że mało na to gin że w normie i gadaj tu z nią, poniżej 8 kg to źle
a norma to od 8- 12 kg:-)
a co do wyników to powiedziała że Mała ciągnie teraz ze mnie i już - czyli mam się cieszyć ...to się cieszę!
dziewczyny po porodach a jak wam idzie gubienie kg??? Misi nie pytam bo pewnie już ma niedowagę
Ewa dzisiaj mi gin powiedziała że pediatrzy nie lubią dużych dzieci (sorrki Majuska) a 2500 kg to jest dziecko donoszone także tym moim 2600 wcale się nawet nie przejęła choć próbowałam z różnych stron ha
mi łatwo gadać bo ja na dziś to przytyłam 10 kilo ale za to martwię się że mało na to gin że w normie i gadaj tu z nią, poniżej 8 kg to źle
a co do wyników to powiedziała że Mała ciągnie teraz ze mnie i już - czyli mam się cieszyć ...to się cieszę!
dziewczyny po porodach a jak wam idzie gubienie kg??? Misi nie pytam bo pewnie już ma niedowagę

Gosia, to jest moje aktualne BMI - liczone wg aktualnej wagi. Moje BMI na starcie wychodzilo 36,2, wiec tez pokaznie. Jak pisalam, po mnie nie do konca wage widac i nigdy nie wygladalam na swoje kilogramy. Dowcip polega na tym, ze dla mnie optymalne jest BMI ok. 27, co juz jest niezla nadwaga, ale ponizej wygladam po prostu zle bo mam zapadniete oczy, bruzdy na twarzy itd. Powinnam wg. literatury wazyc ok 56kg - wygladalabym zupelnie jak po sanatorium Auschwitz. Ja nie wiem tylko jaki sens ma liczenie BMI z zaawansowana ciaza, ale... oni tu maja swoj sposob lapania pchel.
Marzena197235
Fanka BB :)
Gosiu z tego co wiem to dziewczyny które karmia piersia szybko leca z wagi a nawet wiecej im spada jak z przed ciazy , ja osobiscie doszłam tylko do normy z przed ciazy i lipa dalej ani rusz ale wpindalam hormony to chyba dlatego
Kłaczku gabarytowo jestesmy takie same tez przed ciaza wazyłam 95 przytyłam 17 kg ale juz to zrzuciłam , przy dziecku jest sztyc robota
Kłaczku gabarytowo jestesmy takie same tez przed ciaza wazyłam 95 przytyłam 17 kg ale juz to zrzuciłam , przy dziecku jest sztyc robota
laski trzymajcie mnie!!!!! moja starsza GWIAZDA przyniosła oceny z liceum!!!
oczywiście wszyscy są nagle zagrożeni z matematyki, z historii, no pipie zaraz chyba powyrywam nogi z ......
jak tu nie oszaleć!! stary się wścieknie, no masakra jakaś

nie ma co liczyć dzieci nie wynagrodzą trudów macierzyństwa
oczywiście wszyscy są nagle zagrożeni z matematyki, z historii, no pipie zaraz chyba powyrywam nogi z ......
jak tu nie oszaleć!! stary się wścieknie, no masakra jakaś

nie ma co liczyć dzieci nie wynagrodzą trudów macierzyństwa

Marzena197235
Fanka BB :)
Gosiu moja młodsza córka to juz studentka 6 rok chodzi do gimnazjum , i skonczyc nie moze ciekawe czy w tym roku uda jej sie zaliczyc , starsza juz którys raz z kolei zaczyna do liceum isc no szkoda co gadac a matka rok temu zaparla sie i skonxzyla liceum chciałam im pokazac ze sie da mimo wieku ale jakos przykładu ze mnie nie wzieły, nawet do matury podeszłam i zdałam
Kłaczku ja jak sie zaparłam to 25 kg schudłam ale musiałam brac leki i po nich urosłam znowu no cóz zdrowie wazniejsze
Kłaczku ja jak sie zaparłam to 25 kg schudłam ale musiałam brac leki i po nich urosłam znowu no cóz zdrowie wazniejsze
Ostatnia edycja:
Gosia nie przejmuj się ocenami, teraz jest taki trend 

, w modzie jest "prześlizgiwanie się" z klasy do klasy , mi moje latorośle serwują co rok takie emocje i już przestałam sie przejmować;-)
Ja na razie mam 15 kg mniej w dwa tygodnie, nieźle nie?? ale to woda ze mnie zeszła głównie, mam nadzieję że tłuszcz też pomału zacznie sie topić przy karmieniu, nie mam teraz apetytu za bardzo, nie obżeram się, to może się uda.....

Ja na razie mam 15 kg mniej w dwa tygodnie, nieźle nie?? ale to woda ze mnie zeszła głównie, mam nadzieję że tłuszcz też pomału zacznie sie topić przy karmieniu, nie mam teraz apetytu za bardzo, nie obżeram się, to może się uda.....
dzięki dziewczyny, ale co te dzieci dzisiaj takie bez ambicji żadnej! no szlag mnie trafia wrrrrr
jak na imprezy to pierwsze oczywiście!!
Majuska no powiem ci że tyle kilo w dwa tygodnie fju fju nie za dużo?
z drugiej strony co z tego że kilogramy elegancko zgubimy a cycki i tak będą wisiały
ech
chociaż mój mówi że są super ale oczy mam i lustro i widzę jakie są fajne

Ewa pisz po wizycie co ci tam twoja dochtórka powiedziała
a ty Marzenko to jesteś w ogóle urwana z choinki ale tak pozytywnie
przykładem tu świecisz nam wszystkim
ja to pewnie bym egzaminu na prawo jazdy nie zdała
jak na imprezy to pierwsze oczywiście!!
Majuska no powiem ci że tyle kilo w dwa tygodnie fju fju nie za dużo?
z drugiej strony co z tego że kilogramy elegancko zgubimy a cycki i tak będą wisiały

chociaż mój mówi że są super ale oczy mam i lustro i widzę jakie są fajne

Ewa pisz po wizycie co ci tam twoja dochtórka powiedziała
a ty Marzenko to jesteś w ogóle urwana z choinki ale tak pozytywnie
ja to pewnie bym egzaminu na prawo jazdy nie zdała

reklama
Marzenko, tylko mnie to zapieranie sie slabo wychodzi. No, ostatnio to mi sie udalo dobrze zwalic jak sie rozwodzilam, ale... po 2 miesiacach rzygania po scianach, musialam sie nauczyc od nowa jesc. No i tak dobrze mi ta nauka wychodzila, ze waga wrocila.
Podziel się: