Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), ale jesli dzieje sie cos"goracego" to potrafia byc nim skonczysz rozmawiac z dyspozytorka. I tak bylo w tym przypadku - pierwszy raz dostali info ze jest bojka, drugi, ze po ulicy lata pijany facet z nozem, a to stanowi bezposrednie zagrozenie. O ile w pierwszym przypadku przyjazd zajal im kilkanascie minut, o tyle na info o uzbrojonym, pijanym facecie na ulicy, byli tu nim Adam skonczyl rozmawiac z dyspozytorka. Nie wiem... 3-5 minut moze. I z tego co wiem podobnie reaguja na informacje ze ktos sie wlamuje do domu, samochodu, na wiadomosc o bojce w knajpie itd.
myślałam że to właśnie ta neuralgia bo boli i zatrzymuje oddech a spanie na lewym boku jest niemożliwe. Jesteś na ostatnich nogach to nerki mogą już się buntować ale zostało jeszcze kilka dni... dasz radę
Po prostu powiedz Karolowi żeby się pospieszył bo matkę wykończy, może posłucha
Dalam maluszka Rajmundowi, wzial go na kolanach posadzil, podtrzymywal i gadal do niego a Konradek sie smial, opowiadal jakies swoje historie (gaworzy juz fajnie, tak grucha), pakowal piachy w dzioba... Po prostu piekne. Chlopczyk bardzo pogodny, ciagle usmiechniety, wiec Rajmundowi jakby latwiej bylo nawiazac kontakt i zdecydowanie mu sie to podobalo. Po wyjsciu stwierdzil ze jak przetrwa pierwsze 4 miesiace z karolem, to potem wyraznie juz latwiej.
No i nie zgadza sie z ojcem Konradka, ze facet zalapuje kontakt z dzieciem jak to gadac zaczyna, bo uznal ze Konrad juz teraz jest wystarczajaco interaktywny - przeciez widac ze sie smieje z czegos a nie w sufit.