reklama

Ciąża po 40

Jestem, jestem!!!!

Kłaczek - zielone kupki, zwłaszcza przy karmieniu lub dokarmianiu sztucznym mlekiem mają prawo być zielone, po prostu mleczko (jego składniki, zwłaszcza żelazo) w jelitach się utlenia i stąd ten dziwny kolor, a co do krostek to kup a aptece Oilatum Face Cream i smaruj, powinny zejść.

Zoyka - jestem, ale nie zawsze mam czas lub siłę pisać. Jeszcze pracuję, poza tym czasami musimy pojechać na zakupy i wracam potem bez sił.

reklama
Ja mam dziś jakiś straszny nastrój i złą formę, nie wiem co jest .....idę do wyra, bo nic mi sie nie chce.......
Kłaczku te krostki to może być trądzik niemowlęcy, wiele dziewczyn u mnie na listopadówkach miało ten problem z maluszkami, hormony się uspokoją i przejdzie, a z kupami to nie wiem..u mnie czasem zielona wychodziła, ale myślę, że jak za dużo herbatek ziołowych wypiłam to wtedy tak się działo, tyle, że ja tylko na cycu jadę

71barbara: zaniedbywać ? A to z jakiego powodu ? Nigdy w życiu . :)

klaczek: nie znam się na kupach, ale chyba masz rację powinny być zółte ( cytuję mojego J. " jak z fabryki musztardy, no chyba ze Karolek zjadł szczawiówkę " )

katrina - i ja pracuję, a miałam od grudnia nie pracować. heh .. nawet dzisiaj bujałam ze zmianami w księgach wieczystych .

Kłaczku, też słyszałam o tym trądziku, u nas pani doktor go właśnie wykluczyła, ale z tego co piszesz u Was może być to. A kupiszony i u nas zdarzały się zielone, ale pediatra mówiła, że mogą się zdarzać, mała miała nawet taki okres (krótki ale jednak) kiedy żółtych nie było. Ale potem wróciły i jest ok.
Dobrej nocy Majuska :)
A tak sobie pomyślałam Zoyko, że może czas będzie Ci teraz kraść gra ;) Bo tak Cię wciągnęła ;)

Żyje i sexi wyglądam :-D tak świątecznie :-D mam noc jak Rudolf z zaprzęgu św. Mikołaja ...
Zoyka ... toż mówię, że się zlatamy z travianami ... zresztą Młody jest owocem złotu tudzież pozlocia :-D i a znajomi mnie namawiają zwłaszcza że ruszył com w sytarej wersji a teraz t3 też któraś ze starszych wersji no i ME ...
A co do wstawania ... ja grałam rzymkiem - deffowo ... siakoś mi mało zręcznie było tak tych ludzi napadać ... ale jak szefowałam odłamowi to też noce nieprzespane a już na etapie cudaka to masakra jakaś ... do końca mi rozumu nie odjęło i na samo cudakowanie nie poszłam :-D
Anko_D ... przyzwyczaiłaś nas, że pierwsza pijesz kawkę więc sie nie dziw że gwałtu rety było :-)
Zoyka TY też codziennie o8:58 relacje zdawać czy 2 w 1 nadal :-D
Innych rzeczy, zajść komentować nie będę ...

71barbara: gram bo Wy tak mało piszecie a coś z czasem robić muszę :)

misia45: zawsze też grałam rzymianami.Raczej zbierałam, ni atakowałam a ze był szefem sojuszu to się zaprzyjaźniałam , godziłam, negocjowałam :)
Grac już nie będę bo byłam uzależniona i to już odbijało się na życiu realnym.Wtedy nie byłam jeszcze mężatką. Gdybym była to na bank nie byłoby odbiadow , w domu byłby syf etc.

Do rozpakowania to ja mam jeszcze czas.
Juz ,mówiłam Julce ,ze ją poinformuję kiedy może się pchać.
Jeszcze muszę kupić wózek, laktator i staniki i dokończyć robić 3 kredyty hipoteczne klientów:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz Zoyka, że ja byłam lepiej zorganizowana niż teraz :-D siedząc na deffie ... karmiąć wojo miałam pranie, gotowania i sprzątanie :-D no i praca :-D a teraz ... atak ubranek młodego :-D

Zoyka, kamień z serca, cieszę się że nas nad grę przedkładasz :) Poczekaj, poczekaj - młode się urodzi to też zaczniesz mniej pisać :-D:-D:-D Korzystaj póki możesz.
Misiu, a masz takie śliczna niewielkie różki, jak to reniferek? Bo jak nie to się nie liczy.

reklama
Basiu jakby to powiedzieć ... nie stwierdziłam różków :baffled: znaczy się jako towar wybrakowany śliczna nie jestem ? czy reniferkiem nie jestem ? z czy Pani Renifer ... Pani Rudolfa znaczy się też ma różki mieć ? czy tylko Rudolfowi doprawiamy ?
aaa najważniejsze - Młody pod opieką Teścia i Ciotki (znaczy siostry Teścia) spędził godzin ponad 8 ... zjadł kaszkę, obiadek i deserek ... zero płaczu, krzyków :-) a było to pierwszy raz i mam nadzieję, że jednak nie ostatni :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry