reklama

Ciąża po 40

reklama
Taaa, coś tam niby mam...Jeszcze się nie urodził, a już matkę zmusza do robienia z siebie kretynki - musiałam wykonywać spacery, podskoki i skłony , żeby w ogóle raczył pokazać kawałek twarzy. Mały uparciuch. Niestety, głównie zasłaniał twarz łapkami, coś tam z profilu widać...
Co do płci - ja tam nic nie widziałam, ale lekarz stwierdził że to facet. Imię się wymyśli.

Witam :-D
Melduję się o poranku i tym razem wyjątkowo z herbatą w dłoni. W nocy sensacje: wymioty i biegunka. Po dłuższym zastanowieniu już wiem dlaczego... napiłam sie nieopatrznie wieczorem wody o smaku pomarańczowym zamiast domowego kompotu:angry: Pokarało mnie za głupotę nocnymi wizytami w łazience:angry: Chyba ciąza nie sprzyja spożywaniu sztucznych barwników i konserwantów....
Mimo to mam nadzieję, że dzień choć pracowity będzie całkiem przyjemny i może odrobinkę cieplejszy?:-D
Zapraszam spioszki na kawę:-D

Cześć porannie.

Trudna noc za mną. Nie mogłam zasnąć. Gdy już zasnęłam śniły mi się głupoty , np. że Julka okazała się Gerardem.

Ania ja nie mogę sztucznych przypraw np., od razu mam zgagę i gazy.

Dzieńdoberek :)
Dzisiaj nasze dziecko spało do 6 rano, wczoraj samo zasło... (jaki to był pikny widok:-D) może będzie lepiej :):):) Zresztą teraz też już śpi dłużej niż zwyczajowe pół godzinki.
Aniu, ja spożywałam oranżadkę w ciąży, mam sentyment, i nic mi nie było, ale pewnie generalnie te sztuczności zdrowe nie są :) Aniu i jaki pracowity dzień, zapomniałaś, że odpoczywać masz?
Zoyka, Ania, super, że ktg ok, zresztą nie mogłoby być inaczej, a Flo gratuluję chłopca. Ja wprawdzie 3d nie miałam, ale że dziewczynka to nie widziałam nawet jak mi palcem gin pokazywała ;)
Kłaczku, bobas jak malowanie i wcale nie wygląda na alkaidę. Ty coś kręcisz ;););) i bobasa oczerniasz.

Zimno...

Dzień dobry wszystkim.
No ja tam żadnych genitaliów nie widziałam, nie tracę nadziei, że się jeszcze cudownie zmieni w dziewczynkę (oczywiście żartuję, grunt że zdrowe).
Anka - mnie ostatnio wzięło na pepsi, a normalnie się takich rzeczy nie tykam i omijam z daleka. Ale to epizod, też wychodzę z założenia, że lepiej nie przyswajać chemicznych paskudztw, chociaż mi nie zaszkodziło.
Zoyka gdzieś czytałam, że takie strasznie odjechane sny są normalne w ciąży, to efekt uboczny hormonów. Mi też się śni szaleńczo, ostatnio że przypadkiem zabiłam jakiegoś faceta i chowałam zwłoki...

Hejka poranna!
Może mam z 5 minut to cosik się odezwę.. (młoda przymknęła powieczki i odłożyłam ją do łóżeczka )
Wylałam sobie przed chwilą kawę na klawiaturę, ale o dziwo działa :)
Patrycja wczoraj była okropna, nie wiem co jej sie porobiło, bo to ani skok, ani szczepienie, ani zęby ( chyba? ) ...mój chłop wymyślił, że to z powodu pełni księżyca:szok:...zobaczymy co będzie dziś.....mróz spory, więc na spacer jej nie wyciągnę, może jakaś wycieczka w foteliku samochodem do sklepu......
Zakupiłam wczoraj na allegro chustę, babeczka ma mi ją dziś wysłać, więc chyba jutro dostanę, będę się szkolić w wiązaniu i noszeniu tej mojej "nieznośnicy" , w sobotę i niedzielę jest u nas wystawa psów i chciałąbym pójśc połazić, więc wezmę sobie gówniarza do chusty ( chociaż jak ją znam to pewnie się łobesra ze 3 razy oraz siebie i mnie łobrzyga :-D )

Dziewczyny niezłe macie sny:-D:-D

Chyba jednak cosik mi się z klawiaturą podziało bo nie robi przecinków:sorry2:

Majuska, podmuchaj suszarką na klawiaturę, może przecinki wyschną.
Ech, a chciałam jechać na tą wystawę, no ale z malowanym na fioletowo psem nie mam tam czego szukać...

reklama
Majuska : Cytuję " trzeba kupić wodę destylowaną, ale destylowaną , umyć klawiaturę i wyszuszyc. Jeżeli nie ruszy to znaczy ze poszły ścieżki i klawiatura do wymiany."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry