reklama

Ciąża po 40

Oczywiście w necie znajdziesz też i dźwięk bicia serca dla dziecka, miałąm kiedyś link do tej stronki z dźwiękami, ale teraz mi gdzieś umknął, jak znajdę to Wam wkleję.

reklama
hełoł :-)
suszarka to 2 w 1 i na kolkę i na usnięcie :-D jak młody się jeszcze budził w nocy to robiłam ... szyyyyyy tak sobie szyszałam jednostajnie i zasypiał. Na histoire kolkowe najlepiej działało mruczenie kota.
U nas noc przespana cała- ale od rana nie zamknął nawet jednego oka na chwilkę, teraz jest po kaszce - więc jest szansa na sen ...

Ollena za 8 dni kończy 7 miesięcy :-) JUŻ i dopiero. Właśnie wciągnał żółtko + obiadek z rybą i idziemy sie przewietrzyć. Aktualnie siedzie w bujaku i gada z łyżką.

To chyba ja polecałam, u nas wciąż leci i cały dom już nuci te piosenki, Patrycji chyba (? ) sie podobają.
No i znalazałm te odgłosy- usypiacze, można łączyć kilka :)
Cichy delikatny dźwięk suszarki - easysleep.info - dźwięki uspokajające i usypiające dzieci

Nie mogłam wytrzymac z młodą w domu i wsadziłam ją w fotelik, wzięłam sobie stelaż do wózka i pojechałam do Leroymerlin ( czy jak to sie tam pisze ) pooglądałam, płytki, panele, a potem wlazłam do Camaieu w pasażu i nakupiałam sobie szmat z wyprzedaży, wydałam 3 stówy, ale mam 2 marynarki, sukienke, chustke, legginsy i 3 bluzki, chyba spoko biznes zrobiłam, nie? ;-) W końcu trzeba jakoś na wiosennych spacerkach wyglądać:-) ( ale jak przymierzałam te szmaty i oglądałam się w lustrach sklepowych to sie letko załamałam swoją otyłością..no nic będziemy jakoś to spalać:sorry2: )

Byłam na szmatach i nic nie kupiłam bo sklep jest mocno denny, chłop będzie łaził w dresach proszacych o wyrzucenie :-) Do tego apteka w remoncie więc rennie tez nie kupilam. W napadzie złości poszłam do rossmana i kupiłam brakujace kosmetyki dla żmijki, kreta do rur i podreptalam sklep obok do pepco nabywając segregator na sztućce do szuflady i tłuczek do kotletów. Wywaliłam po drodze kase na mięso i wędliny i wróciwszy do domu stwierdziłam że mam dość spacerków :)) Za to jutro będe mogła upiec roladę z boczku, bo rzeczywiście boczek jest cudnej urody :-)
Był Maciej, pojechałam z nim po materacyk do łóżeczka a przy okazji przywieźlismy nieplanowane łóżeczko. Drewniane :))) nie będzie różu dla księżniczki :))) Wezmę się za skręcenie łóżeczka bo mi się nudzi i ubiorę pościel. No teraz mam już wszystko... zdecydowanie mogę rodzić :-D

reklama
Majuska nie ma to jak kupić sobie kilka nowych ciuszków ! Ja jutro się wybieram kupić sobie nowe jeansy . A wczoraj zamówiłam z bonprixa kilka szmatek :)

Dzisiaj po raz pierwszy ruszyliśmy z domu z wózkiem i Julą i Jarkiem , czyli rodzinnie :) Miało być 20 min a było prawie godzinkę bo aż szkoda było wracać tak niunia ślicznie spala a słoneczko świeciło :) Wózek fajny , sąsiadki widziały Julke . Alez jestem próżna ! Ale co tam :)
Trochę tez odczulam ten spacer. Co się dziwić , tyle czasu w domu a tu nagle świeże powietrze i teraz głowa boli i szew po cesarce.

Ania a ja dzisiaj na leniwca. Pod domem mam super bar z domowymi obiadami i wzięłam na wynos.
Ciągle zapominam o Pepco a tam fajne rzeczy dla dzieci można kupić w dobrych cenach.

aaa a ja na Allegro kupiłam na licytacji super uzywane ciuszki po 7 zł/sztuke , jak nowe.

misia - żółtko ? Gotowane czy jakie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry