reklama

Ciąża po 40

reklama
hełoł
miały byc kije ale pogoda kijowa, słońce, deszcz, grad, śnieg ... poza tym cała noc lało wiec wole nie myśleć jakie tam jest błoto. no i lodowaty wiatr także nie wiem czy na spacerniak wyjdziemy.
Młoda bestia się obudziła ok. 7 :-( dobrze, że chociaz na chwilę zasnał po porannym mleku.
Marzenko z Hippa sa deserki: kleik orkiszowi i kleik z pełnego ziarna zbóż - może ona pomogą? Są różne te słoiczki śliwek suszonych - mam wrażenie że z Gerbera sa najbardziej śliwkowe, dodaj do tego np. tarte jabłko - może to ją nie rozluźni no i musi więcej pić.
Katrina gratulacje :-) za naście tygodni dołączy kolejna córa ?

Ostatnia edycja:
Katrina fajne laseczki :-D gratuluję obu córek:)) Teraz los może przynieść różne niespodzianki ale oby marzenie się spełniło :))
Misia u nas też wichury, głowy spadają z karków a ludzie dziwnym trafem biegają. Pewnie niedzielnie do kościoła :))
Marzenko współczuję, mam nadzieję że malutka szybko ureguluje żołądek i skończy się jej cierpienie. Śliwki, picie i może trochę siemienia lnianego?

Witam sie,
Klaczku Karol bardzo sie zmienil, meski sie zrobil a dopiero taka glista byla mala ;) co do kurtki to widze ich tu mnostwo, szczegolnie u cyganskich dzieci i bardzo mi sie nie podobaja;) ale to mi:)

Zoyka super zakupy! jak mala zniosla shoping? przespala w woziu? Ja tez uwielbiam H&M, zawsze dla siebie tam cos kupie (teraz juz z bolem w oczach ogladam wystawy az mm mi dzis powiedzial zebym sie nie przejmowala bo wybiore sie niedlugo na letnie wielkie zakupy dla siebie - WRESZCIE!!!!!!!). A dla dzieciakow uwielbiam H&M, kocham wrecz! Jakos idealna, mozna prac w kolko i nic sie ztym nie dzieje, a wzory maja cudowne...dla dziewczynek to juz szal!!

Anka D juz masz tak blisko...ja tez chce juz rodzic!!!!!! bol zajeb... ale chce juz byc po!!

Azula
namawiaj meza, bo jak dziewczyny mowia wsparcie przeogromne a wyklinac na pewno nie bedziesz, bedziesz chciala zeby zabral bol a nie uciekal od Ciebie ;-))

A ja ogladam filmiki o wiazaniach chusty...czas sie uczyc!

Ostatnia edycja:
Olena - byłam bez małej. Jeszcze za mała aby męczyć sie z mama w dusznych centrach handlowych. Sama prawie ducha wyzionęłam jak wyszłam z przymierzalni.

To była fajna niedziela. Szkoda ze już się kończy.Jutro znowu poniedziałek niestety.

Co U Was ? Jak minął weekend ?

ech weekend i po weekendzie. wczoraj byłam na kawce z mą endo i w tk maxxie :-D wziełam jakiś sweterek, koszulkę dla m. Młodemy w H&M nabylam rękawiczki za 5 zł trzy sztuki ... i jakiegoś bodziaka z przeceny jeszcze. W Cubusie zachwyciła mnie tunika - sukienka lniana ale nie chciało mi sie przymierzać więc dałam jej spokój :-) a dziś masakra - dzięń cały w domu :-( jednak jutro mamy szczepienie i jakoś nie chciałam młodego dzisiaj aż tak wietrzyć. W ogóle zauwazyłam, że to siedzenie w domu sprawiło że jestem taka jakaś mało zorganizowana ... nie mia lam tego keidyś i to mnie jeszcze bardziej irytuje ... poza tym wiecej zrobię jak jestem sama z młodym niż jak m. służy pomocą - zwłaszcza w mówieniu: odpocznij sobie, uprasuje jutro, odpocznij ... echhhh

a ja zapomniałam ze w H&M jest dział dziecięcy !

Julka dzisiaj odkryła ze lubi smoczek. Zamiast spać to od 19 tej go ssie a ja przy niej siedzę i jej go wkładam co chwile bo wylatuje.

reklama
aniu a to siemie ugotowac na taki smarkowy kleik i dawac do picia czy jakos inaczej ???

mała zaczeła sama pic widzi ze nie przelewki z mama ze jak nie pociagnie to strzykawka wcisne hehe to wolała wypic
Misia ja tez duzo wiecej zrobie w domu jak jestem sama z dzieckiem tak sobie to zorganizuje i mam wszystko na miejscu i posprzatane , jak nas jest wiecej to robi sie wielki nielad i jakos nie ma składu w tym wszystkim to wkurzam sie i olewam
Zoyka u mnie wekend samotny i nudny , dobrze ze corka chociaz przyjechała to bylo do kogo sie odezwac
Katrina córki jak malowane dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry