Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szczerze powioedziawszy wogóle tego bólu dziś nie pamiętam i w sumie to mogłabym pójść rodzić 
..jak z dzieckiem
Dziewczyny u mnie jest identycznie z porządkami i "ogarnięciem". Jak jestem sama to myk-myk wszystko gra, ewentualnie sama z córą, bo ona też szybciutko wszystko pozbiera, poskłada, mi pomoże i siedzimy sobie w czystym mieszkanku i się relaksujemy, a z chłopami to wiecznie burdel wszędzie, nie wpsomnę, że jak mamy gdzieś wyjść to wcale nie ja się 2 godziny ubieram, maluje i stroje tylko mój stary...musi wypic kawe , iść na kibel i dopiero wtedy możemy wyjść z domu...aha ,
no i jak gdzieś jesteśmy w sklepie dłużej, to wtedy się okazuje,. że on jest głodny..jak z dzieckiem
![]()
Rozbawiłaś mnie do łez! Siedzę i śmieję się na głos. Znam to , znam)))
Stoi nad swoimi kapciami i się drze na cały dom: kto mi schował kapcie?? 

że Młody obiadek zjadł i w ogóle to jakiś taki marudny się zrobił ... okazało się że jest zwyczajnie głodny
wciągnął banana i słoiczek marchewki (której nie jadał). Pytam m. czy nie zauważył że młody po obiedzie dostaje jeszcze na podwieczorek jakiś deserek, owoc (sam się śmiał ostatnio z próby nakarmienia młodego pieczonym jabłkiem) ... M. popatrzył na mnie i mówi: nie pomyślałem
o mało sobie języka nie odgryzłam bo miałam ochotę na jakąś mało delikatną uwagę 
a tak jakiś literek... Wandzia kopie co miłe nie jest w takiej sytuacji gdyż wyraźnie napiera głową. Niech pośpi chwilę z tatusiem i będziemy sprawdzać co dalej...