Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze cos wyjasnie... Oboje z Rajmundem jestesmy jezdzacymi motocyklistami. No, ja jestem motocyklista uziemionym, ale to inna bajka - ciaza i male dziecko jakos malo sprzyjaja dlugim prostym na dwoch kolkach - dosc ze taka akurat kurtawka pieknie sie komponuje z naszymi pasjami i.. ciuchami. W zyciu nie przyszlo mi do glowy ubierac dzieciaka w skore tylko dlatego ze to skora, malo tego, nawet nie wiedzialam ze kupilam skorzana kurteczke bo w opisie tego nie bylo, a na zdjecoiu nie bylo widac. Po prostu podobal mi sie styl i kolory. 
, jak sie w końcu dodzwoniłam to już nie było numerków, mrozy puściły, to od razu wirusy szaleją
Jutro będziemy próbować, też nie wiem co z tego wyniknie bo Patrycja ma jeszcze resztki gilów w nosie, praktycznie już nie ma tego katarku, ale jeszcze się nochal oczyszcza i coś tam świszczy po nocce. Wybierzemy się za to na spacer bo jest piękna pogoda:-)
, odpoczywaj ile wlezie i tyle, co można innego w tej sytuacji zrobić...dobrze że wszystkie badania wyszły prawidłowe, Wandziu posiedź jeszcze w brzusiu!!!