reklama

Ciąża po 40

Basiu a kiedy pierwsze badanie cukru robiłaś bo mi moja powiedziała że jeszcze za wcześnie a już się tym cukrem martwię bo wszystkie tu prawie coś z nim mają a i Ty na granicy a teraz dostałam zalecenia na badania i tam dalej nie ma cukru a wizyta ok 1 sierpnia?? czyli jakby z tego wniosek że dopiero po połówkowym???
fajnie że i u ciebie wszystko ok:):)
a u mnie to już trzy córeczki tatusia będą:):)
Marzenko co tam u ciebie, jak nastroje, będzie dobrze, trzymamy tu kciuki mocno i nic się nie martw kochana:):)

reklama
Gosiu, nic się nie martw, mi mówiła lekarka, że to badanie robi się obowiązkowo około 20 czy 22 tygodnia, a potem jeszcze w 32 tygodniu. Ja właśnie na następną wizytę (2 sierpnia - podobnie jak Ty ;)) mam zrobić następne. Widocznie dopiero później ma to znaczenie.
U nas córeczka jedna, a kto wie czy nie jedyna, więc tym większa radość :)

Basiu dziękuję uspokoiłaś mnie trochę, a ja dalej witamin nie mam jeść bo morfologia idealna:) no i dobra nie jem ale już kupiłam i leżą przy łóżku:) takie podwójne podobno naj, naj:) chyba też je łykasz bo zdaje się pisałaś:) a córki Basiu są fantastyczne - zobaczysz oszalejesz jeśli już nie oszalałaś:) takie delikatne i subtelne i cwane zarazem:) moje takie są:)
nie mogę się doczekać:) tych nocy nieprzespanych, kupek, płaczu i zapachu dzidzi:)

Marzenka napisz co i jak:)

Tak, ja mam takie podwójne - mają te kwasy nienasycone i kwas foliowy. Femibion 2. Tak sobie myślę Gosiu, że córki są fantastyczne, moja już jest łobuzem ;) Wiem, gdzie dzisiaj ma pupcię, to ją poklepuję :)

A Marzenka to może do szpitala się przygotowuje, no bo w sumie to nie wiadomo, czy tam zostanie czy nie.

To będziemy kciuki trzymać i już:)
a ja idę trochę się po domku pokrzątać bo planujemy jutro wieczorkiem albo najdalej w czwartek rano na półwysep wyjechać a ma ładna pogoda być a właściwie to upały:)
to do jutra i spokojnej nocki wszystkim mamusiom:)

Kolorowych snów Gosiu
Uuuuu... ale u nas ulewa się zrobiła - właśnie teraz kiedy piszę ;) A ja kwiatki na balkonie podlałam, ale to można się było spodziewać ;)

Kochaniutkie ja sie szykowałam troche do szpitala , musiałam poszykowac tez rzeczy dla Klaudusi zeby córka wiedziała w razie czego co mi przywiesc do szpitala , teraz juz jestem uszaykowana na całego i rano moge jechac do szpitala , misiałam mame sciagnac zeby ze mna jechała bo córka jedzie o 4 rano do pracy a Misiek na delegacji

ide lezec kochane a wystraszona jestem jak zelter co mi tam jutro beda robic

Dobranoc wszystkim 40 stkom

Marzenko, nie martw się, trzymamy kciuki, wysyłamy pozytywne fluidy, wszystko będzie dobrze, jeszcze będziesz się z nas śmiać , ja my będziemy galotami trząść przed szpitalem :)

Gosiu ja właśnie mam niebawem badanie cukru, to będzie 23 tydzień

Witajcie mamuski ja juz dolezec nie moge , brzuch mnie boli nie wiem czy z nerwów czy cos sie zaczyna dziac , zaraz sie szykuje do tego szpitala , bo im predzej tym lepiej , zobaczymy co mi wyjdzie na tych badaniach

Pozdrawiam was trzymajcie sie cieplutko

reklama
cześć mamusie,
ja kawkę już siorbię to zapraszam do pochmurnego Gdańska dzisiaj:) coś ta pogoda jesienna trochę, dziewczyn mi szkoda bo wakacje przecież:)
Marzenka Ty już pewnie w szpitalu pod dobra opieką:):) dobrze że chłodno dla Ciebie:) i Malutkiej:) szybko wracaj do nas:)
to miłego dnia kochane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry