reklama

Ciąża po 40

Majuska - olej to. Relaksuj się a szmatę zostaw na po świętach :)

kłaczek widziałam to w doz.pl - 30 ml prawie 25 zł. Na ile to starcza ? NA dwa dni ?

Aniu na Żmijkę można mówić Łonda (Wanda) :)

U nas już Świątecznie :) Relaksujemy się od 14 tej :)

reklama
Powoli święta czuć w domu :-D jajeczka kolorowe już leżą w koszyczku, pachnie pieczona karkówka, bigos i za chwilę zacznie pachnieć sernikiem.... Maciek przywiózł mi dwie sałatki na sniadanie świateczne:) mama podesłała dzisiaj żebym przypadkiem nie wpadła na pomysł krojenia jarzyn. Jeszcze zrobię sos tatarski, bo Robert bardzo lubi jajo w majonezie i niech zjada ile mu wlezie:) Żurek jutro:)))
Zaczął mi się nawał i walczę z cycem. Cieknie, boli i uruchomiłam wkładki laktacyjne :szok: Jak tak dalej pójdzie to odstawimy w ogóle sztuczne mleko i butelki. Bałam się, że mi to karmienie nie wyjdzie ale jednak natury nie da się oszukać i jak w poprzednich ciążach mleka mam nadmiar.

Aniu dawaj cyca, dawaj, ja sobie tak teraz cenie ten sposób karmienia, że hej, na początku trochę było pod górkę, ale potem się wyprostowało i teraz jest git, młoda nie wisi wcale długo na cycu, ciągnie góra 10 minut, nażre się i jest zadowolona, cyc służy do uśpienia, uspokojenia, przytulenia, ja praktycznie nie mam nią żadnych akcji w stylu darcie się w niebogłosy nie wiadomo dlaczego, ona cyca też wcale nie nadużywa, tak więc obu nam to bardzo służy, kasy na MM nie wydajemy, w parzenie butli się nie bawię....

Pomalutku wychodzę na prostą z przygotowaniami:-)

Dziewczyny "kumacie" mięsnego jeża ??

nie rozumiem Majuska co do mnie mówisz :-D co za jeż i jeszcze mięsny :-D czekoladowego z kolcami z migadałów to widziałam ale mieśnego
Młody zachowuje sie skandalicznie, gdzie to na płask leżące dziecię ...
Flo współczuję ... mnie jednak czeka śniadanie u teściowej ... jak skończy sioe ma cierpliwość to zrobię szczypaffkę Młodemu, m. kopnę boleśnie ... i wracamy do domku :-D
Ania dobrze że Ci prowiant przywiózł Maciej bo pewno być walczyła z sałatkami :-D
Zoyka - zazdraszam ... u mnie święta na rogatkach :-D

Wesołych świąt dziewczyny! :-)

Tylko mój mąż twierdzi, ze duży, duży. Niech pilnuje swojego, żeby taki nie był.

:-D:-D:-D

misia no zadna dieta nie jest zdrowa chociaz co do Kwasniweskiego to udowodonione ze mozna ja stosowac dlugotrwale i nie powoduje to uszczerbku na zdrowiu.

Ollena, no coś Ty, przed Kwaśniewskim to w szpitalach wiszą oficjalne ostrzeżenia, że to dieta groźna dla zdrowia! Tylko chyba on i jego wyznawcy (bo tego inaczej nazwać się nie da) twierdzą, i powołują się na jakieś sfingowane badania, że leczy każdego ze wszystkiego. :wściekła/y:Mój tata był długo na tej diecie, zdrowo się to dla niego nie skończyło, a do tego było totalnie obrzydliwe i cuchnące (jak się jest na takiej diecie dłużej, to organizm produkuje ciała ketonowe w dużej ilości i człowiek po prostu śmierdzi!). Ja to się nawet zastanawiałam, czy tego całego Kwaśniewskiego do sądu nie pozwać za ojca zdrowie, ale dość mam innych problemów.:no:

Dziewczyny "kumacie" mięsnego jeża ??

He, he, oj tak :-D Jak mi to kumpel pokazał, to nie mogłam uwierzyć, że takie rzeczy w telewizji puszczają :-D:szok:

Anka witaj w domu i super, że wszystko OK! A Wandzik słodziak nad słodziakami!

Marzena przykro mi z powodu córki. Zgadzam się z tym, co ktoś tu już napisał, że przy drugiej takiej historii warto byłoby zrobić badania, dlaczego tak się dzieje.

Asiapłomyk bardzo mi przykro.

A u nas totalne lenistwo świąteczne. Rodzina się rozjechała i nie ma u kogo biesiadować, i wiecie co - mnie tam z tym dobrze! Dziś sobie siedzimy we dwójkę w domu, a nawet trochę się wylegujemy, czytamy, podjadamy, bzykamy i dobrze mi z tym! :tak:Luz blues totalny.

Ostatnia edycja:
hejka Babeczki Kochaniutkie:):)
Anka łomatko!!! ale szczęście!!!! drobinka Wandeczka na świecie!!! kochana ściskam cie mocno!!! Anko Ciebie też:-p
doczytam za chwilkę czy LYSTE do szpitala zabrałaś:tak::tak:

dużo się u mnie działo..... najciekawsza rzecz to poszukiwanie opiekunki:wściekła/y: ale cyrk był w chałupie:no:
egzemplarze przychodziły takie że uuuuuuuuuuuuchchchchchchc:-D

Hanka rośnie jak na drożdżach:) obecnie zaczynamy naukę z Hippami:-p nic nie idzie ale myślimy tak sobie że do tej pory jakoś niegłupia była do nauki to chyba załapie w końcu że na TYM pluciu świat się nie kończy:-p:-p

witam mamuśki nowe...wszystkie

no i wielkiego Zającą dla naszych pociech życzę a dla ciężarówek spokoju świątecznego:tak:

No Goooosiu...solą posypać:-D:-D:-D..nie zaniedbuj nas tak prooooszę:sorry::-) Dobrze, że u Was wszyscy zdrowi, Hania Hippa przyswoi moja też pluła i motorki robiła, ale juz słoiczek 130g wchodzi na raz:-D

Misia mięsny jeż to hicior i internetowo-telewizyjny fenomen, nie jestem w stanie tego ogarnąć, kto to wyhaczył i co sie z tym porobiło:rofl2::rofl2:....ale ta pioseneczka "mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz, ty go zjesz" przyczepiła mi się i koniec:-D:-D

Patrz co się dzieje w temacie mięsnego jeża:
http://www.youtube.com/watch?v=Mdxs-l0m62k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=326At_YIvTk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VzaQPmFZ840&feature=related

Ostatnia edycja:
reklama
Koniec prac!! siedzę i odpoczywam a Wanda dziś była tak delikatnie pierwszy raz kąpana na przewijaku. Temat sławny dla BB: kupa żółta i śliczna od dzisiaj, skończyła się smółka i tylko jedną zieloną przerobiliśmy. Także jest sukces :-D brzusio pracuje jak należy.
Gosiu zaglądaj do nas!! tak liczyłam że pojawisz się na święta ale mogłabyś ciut częsciej:no: Lysta była niemal kompletna w szpitalu, ale nie skorzystałam bo wyszłam za szybko:))
Zoyka w domu mowiło się Łonda jak żmijka kopała nieludzko w brzuchu a Filip mówi na siostrę (fonetycznie) TuDablju czyli 2W z racji inicjałów Wandeczki WW :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry