Wesołych świąt dziewczyny! :-)
Tylko mój mąż twierdzi, ze duży, duży. Niech pilnuje swojego, żeby taki nie był.

misia no zadna dieta nie jest zdrowa chociaz co do Kwasniweskiego to udowodonione ze mozna ja stosowac dlugotrwale i nie powoduje to uszczerbku na zdrowiu.
Ollena, no coś Ty, przed Kwaśniewskim to w szpitalach wiszą oficjalne ostrzeżenia, że to dieta groźna dla zdrowia! Tylko chyba on i jego wyznawcy (bo tego inaczej nazwać się nie da) twierdzą, i powołują się na jakieś sfingowane badania, że leczy każdego ze wszystkiego.

Mój tata był długo na tej diecie, zdrowo się to dla niego nie skończyło, a do tego było totalnie obrzydliwe i cuchnące (jak się jest na takiej diecie dłużej, to organizm produkuje ciała ketonowe w dużej ilości i człowiek po prostu śmierdzi!). Ja to się nawet zastanawiałam, czy tego całego Kwaśniewskiego do sądu nie pozwać za ojca zdrowie, ale dość mam innych problemów.
Dziewczyny "kumacie" mięsnego jeża ??
He, he, oj tak

Jak mi to kumpel pokazał, to nie mogłam uwierzyć, że takie rzeczy w telewizji puszczają

Anka witaj w domu i super, że wszystko OK! A Wandzik słodziak nad słodziakami!
Marzena przykro mi z powodu córki. Zgadzam się z tym, co ktoś tu już napisał, że przy drugiej takiej historii warto byłoby zrobić badania, dlaczego tak się dzieje.
Asiapłomyk bardzo mi przykro.
A u nas totalne lenistwo świąteczne. Rodzina się rozjechała i nie ma u kogo biesiadować, i wiecie co - mnie tam z tym dobrze! Dziś sobie siedzimy we dwójkę w domu, a nawet trochę się wylegujemy, czytamy, podjadamy, bzykamy i dobrze mi z tym!

Luz blues totalny.