reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry,
dzisiaj wyspana bo malutka dała nam w nocy spokój :-D ładnie zjadła około 3 i zasnęła bez ryków.
Dziewczyny ja nawet nie myślę o powrocie do pracy, wiem że czeka mnie minimum pół roku wychowawczego po macierzyńskim a opieki nad Wandą mieć nie będę. Dopiero jak skończy roczek to może mama się nią zajmie i to też pod warunkiem że pójdę na pół etatu do pracy. Na żłobek nie ma szans, może na przedszkole jak skończy dwa latka...

A ja ma obfite cadida glabrata czyli jakiegoś grzybka ,a nic takiego sie nie spodziewałam mam nadzieję,że zdażę przed porodem toto wyeliminować.Tak wyczytałam z owych wyników wymazu z pochwy wyczytać.Jeszcze jutro odbieram USR ,które dziś robiłam i w czwartek do ginki

Hełoł ... dziś za zombi robię jak i wcale nie ejstem z tego dumna ...
Już wiem jaką książkę dorwał Młody, czarno na białym wczoraj wyczytałam, że ząbkowanie jest bolesne zwłąszcza jak idą zęby parami - a tak Młodemu właśnie idą, Szkoda mi go ale o 2 w nocy to mam myśli mordercze ... po etapie bólu miał etapy różne ... chichot też :eek: Zaraz przyjdzie teść więc ja zrobię sru na siłownie - endorfiny mi się podniosą i może przeżyje dzień.
Zastanawiałam się nad przejsściem ja jakieś 1/2 etatu - ale u mnie jest ciężko - tzn. nikt za mnie roboty nie zrobi więc nie widze sensu pozbawiać się 1/2 dochodu a wykonywać pracę z całego - bo skońćzy sie to praca domową, albo wysiadywaniem po 8 godzin :-(
Jak Młody nie dostanie żłoba - nastapi modyfikacja planu i już :-)

Misia ja i tak mam swój zakres obowiązków i nikt mi nie dołoży a jak się ładnie postaram powołując z racji swej pracy różne komisje pomocnicze to się okaże, że pracy będę miała mniej niż na całym etacie :))) Zresztą wyboru nie mam żadnego... albo żłobek albo pół etatu bo na opiekunkę nas zwyczajnie nie stać.
Przedszkole budują mi przed nosem po drugiej stronie ulicy, powinni skończyć w ciągu dwóch lat :) oby to było przedszkole państwowe bo jest zwyczajnie tańsze niż prywatne wytwory:sorry:
Azula to jest paciorkowiec czy jakiś grzybek?

Zarejestrowałam Wandzię na pierwszą wizytę patronażową do pediatry na 24 kwietnia i na badanie słuchu na 04 czerwca. Słyszy bardzo dobrze, ale jako że miałam opryszczkę w ciąży to zostałam skierowana odgórnie na dodatkowe badania słuchu. Odwalimy to i będzie spokój :)))

No ale ja już chyba 6 tygodni to nie mam:eek:.To cóż mam robić.Grzyby Anka to grzyby niestety l.I co mam zrobić i tak wkładki non stop zmieniam jeść no jem nie wiem najwyżej kloromatrimozolum sutki będę smarowała by ewentualną pleśniawkę wyeliminować.Co do jedzenia to czego znowu mam nie jeść?Olena poradź jak się znasz:tak:

azula cukru przede wszystkim pod zadna postacia, nic macznego itp. Ale wpisz sobie dieta przy candidia i Ci sie wszystko pokaze.
No i globulki jakies zakup bo sama mascia nie wyleczysz objawow. A candida siedzi w srodku, wiec trzeba sie leczyc od srodka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry