reklama

Ciąża po 40

Jak najbardziej. Wg kazdego z tych sposobow zywienia, Karol powinien jeszcze przez miesiac jechac wylacznie na mleku modyfikowanym. Wylacznie. Czy Ty to czujesz? Bo ja nie. On mi prawie miesiac temu jadl po 240-260ml na raz. Byl glodny. Wbrew opinii ze dziecko na krowim mleku je wiecej, on sie przycial z jedzeniem i miesci sie w 200ml najczesciej. Ostatnie karmienie przed noca zwykle jest obfitsze. Czy Wy naprawde uwazacie ze powinnam trzymac dzieciaka na mleku modyfikowanym i pozwolic mu zrobic sobie wiadro z zoladka bo ktos doszedl do wniosku ze mleko krowie na ktorym pewnie sam sie wychowal, nie nadaje sie dla dzieci?
Z reszta... Chyba mi sie nie chce na ten temat dyskutowac i tutaj.

reklama
Tak się składa ,że ja nie wychowałam się na mleku krowim:-).Mama od chwili odebrania mnie z szpitala [a miałam 2m-ce i tylko 2 kg wagi] ,karmiła mnie swoim pokarmem podawała mi go łyżeczką ,bo nie miałam odruchu ssania..

Ostatnia edycja:
Anka za zimno na spacer dla noworodka? moj noworodek w 4 dobie wyszedl na spacer w zimie:-) kazda pogoda jest dobra, tylko trzeba odpowiednio gada ubrac ;)

azula dziadek cieszyl sie bedzie, ale jednak spac tez chlop musi, wiec nie bedzie sie cieszyl z nocnych akcji;-)

Oj wy macie jakieś burzowe nastroje.Ja ledwo zipam , a wy się sprzeczacie nie ładnie.Dzień minął i zaraz się wykąpię .Szkoda tylko,że z tej wanny tak ciężko się wydobyć.

tak jakoś chyba teraz powinien, ale nie martw się broń Boże.....
Znalezione w necie:
Większość maluchów układa się w brzuchu swojej mamy we właściwe położeniu (podłużnym główkowym) między 32. a 36. tygodniem życia płodowego. Jeśli jednak twojemu maleństwu nie spieszy się z tym, postaraj się nie martwić na zapas. Niektóre dzieci długo trzymają w niepewności swoich rodziców i lekarzy – czekają z obrotem aż do kilku, kilkunastu dni przed porodem.

hurra!! dziś dzień bez wytarzanego w smrodach psa:-D

Majuska pogratuluj psu, że udało się wrócić do domu bez dodatkowych zapachów :-D znaczy się nic kuszącego nie było ?? zmieniłaś trasę zapewne...
Flo nie martw się w żadnym wypadku. Dalej Młody jest bezimienny ?
Ollena szczerze powiedziawszy wolałam wietrzyć Młodego jak był mórz niż taka "zgniła" pogoda. Także doskonale Anię rozumiem. Po cholerę mi spacer w deszczu i wilgoci ? Ani radość dla mnie ani dla dziecięcia.
Młodemu sie coś poprzestawiało - jest nader towarzyski zwłaszcza po kapieli ... nie mam siły do niego.

reklama
misia jak deszcz pada to i ja nie wychodze,myslalam ze tylko wilgotne powietrze a ja take lubie:-)

Flo masz czas,przekreci sie.moje w 24 sie przekrecilo ale do samego porodu podobno moga:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry