Kłaczku no nareszcie ruszyło, super!! dacie radę, ja się przeprowadzałam jakieś 30 tysięcy razy w życiu, mogę z tego pisać doktorat
męczące, ale cieszy, byle się spakować, a rozpakowywanie to już na luzaka
..kocurów nie zapomnij
laski jest tak gorąco, że mózg mi sie lasuje, u nas dziś było 36 stopni, Paćka wciąż na basenie siedzi, bo jak nie to się lepi od potu, spanie ma tragiczne, 3 drzemki po 20 minut i wstaje z płaczem, zobaczymy jak nocka:-(
chcę jej kupic to krzesełko, co sądzicie?
- 15 % KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 ATESTY SUPER (2461286548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( brązowe )

męczące, ale cieszy, byle się spakować, a rozpakowywanie to już na luzaka
..kocurów nie zapomnij
laski jest tak gorąco, że mózg mi sie lasuje, u nas dziś było 36 stopni, Paćka wciąż na basenie siedzi, bo jak nie to się lepi od potu, spanie ma tragiczne, 3 drzemki po 20 minut i wstaje z płaczem, zobaczymy jak nocka:-(
chcę jej kupic to krzesełko, co sądzicie?
- 15 % KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 ATESTY SUPER (2461286548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( brązowe )
Jest drzewniana, bardzo kolorowa a ponoć piasek jest tak eko że jeść go można. Kotów nie widziałam ale to nie znaczy, że nie mają ochoty zalać tego eko cuda. Pewno w przyszłym roku my i sąsiadka dokupimy zjeżdzalnię do eko cuda :-)