reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża po 40

witajcie kochane

dziekuje za rady i pordy

moja gwiazdeczka mała spi kochany Aniołeczek , zauwazyłam ze ostatnio potrzebuje coraz wiecej papu wiec szykujemy wiecej , gwiazdeczka chce juz siedziec mały łobuziak lezec nie bardzo

Przed porodem tez miałam huśtawki nastroju , płakalam , sama nie wiem dlaczego , po porodzie tez duzo płakalam z radosci bardziej jak tylko na moja kruszynke niewinna patrzyłam ale to chyba normalne matczyne odruchy i taki wspaniały płacz radosci

reklama
Cześć:)
Właśnie ide sie położyć, bo musiałam rano jechać do Oławy, jakiś mój podpis był potrzebny w Polsacie i to koniecznie dziś:baffled: Jestem padnięta i znowu lekko kłuje mnie podbrzusze więc mam zamiar leżeć do obiadu, tym bardziej że gotowac go nie musze tylko podgrzać. Ja chyba wypocznę w szpitalu na porodówce:))))

ło matko Majuska ratuj się szybko

Proktosedon - maść + czopki te same, mi to pomogło w dwa dni a męczyłam się innymi środkami z m-c tutaj w składzie jest steryd i gin mi mówiła że to dlatego tak szybko działało, w Gdańsku apteka mi na zamówienie z hurtowni sprowadzała to u ciebie podobnie pewnie
brałam tę maść na watkę i tam sobie na cały dzień wkładałam i na noc też taki niby opatrunek bo jak posmarujesz tylko to zaraz cie zlezie:) a czopek to tylko na noc i to chyba z 3 sztuki zużyłam
działaj szybko:):)

Dziewczyny, dzieki, pocieszylyscie mnie ze takie mazgajstwo bez powodu to rzecz normalna. Obudzilam sie w srodku nocy szlochajac, i nawet nie pamietam zeby mi sie cos smutnego snilo. Slowo daje placze dla samego plakania.

Ewa nie mart się szlochaniem, będziesz miała ładniejsze i czystsze oczka:-D
Gosia moja chłopina się pyta w jakim rejonie Gdańska pomieszkujesz?

Witam! Jestem studentką V roku fizjoterapii i poszukuję pań w 3. trymestrze ciąży z obrzękami, które zgodziłyby się wziąć udział w badaniu do pracy mgr ( pomiary obwodów + ćw. przeciwobrzękowe ) i wypełnienie ankiety. Zainteresowane panie proszę o kontakt e- mail : aga18_03@o2.pl, bądź gg: 650649. Pozdrawiam.

Gosiu dziękuję bardzo, chłopina mówi że to strona Gdańska od naszego wjazdu a sam mieszkał na Oruni Górnej. Zgodził się ze mną że jak tylko będziemy w Gdańsku to odpowiednio wcześniej damy znać. Bo Robert zna Was wszystkie z moich opowiadań a czasami przez ramię podczytuje nasze bazgrołki:-D i tak samo się śmieje, przejmuje i martwi razem ze mną gdy zdaję mu relacje co się dzieje a standardowym pytaniem po pracy jest: i co tam laski ciekawego pisały? :)))))

Hej laski,

mam takie pytanie, czy w Polsce tez sie mowi "jestesmy w ciazy"? Bo ja jak slysze jak facet mowi "WE are pregnant" to mi sie smiac chce. Jakim cudem MY jestesMY w ciazy, a tylko mi rosnie doopsko i wielki brzuch a druga polowa tego MY w tym czasie spokojne sobie popija piffko? Or razu zaznaczam ze moj maz na szczescie tak nie mowi, bo by sie nasluchal :-D

reklama
Ewo raczej się nie mówi:-D Ja słyszę: moja żona jest w ciąży w rozmowie z obcymi, w domu słyszę: moje dwa wiewiórki (niegramatycznie brzmi, ale ja jestem wiewiórek). Niechbym gdzieś zobaczyła MY jesteśmy w ciązy to kapcie latałaby po chałupie w złości:)))) To ja rosnę w szerz, tyję i cierpię a chłopina siedzi zadowolona obok że takiego pięknego małego wiewiórka wyprodukowała i w skupieniu kontempluje owoc swej produkcji:))))

Do góry