Dziewczyny niestety dzieci teraz mają ważniejsze rzeczy na głowie niż nauka
Maciej tez mi fundował emocje rok w rok, ale przydusiłam dziada i skończył liceum. I to tylko z półrocznym poślizgiem:-) Za to te młodsze już sa ambitne, może coś się zmienia w psychice? W każdym razie Filip kończąc w tym roku podstawówkę już wybrał jedno z lepszych gimnazjum i zakuwa jak opetany żeby zdać egzaminy. Sądzę, że to wynika z wiedzy jaką mają te młodsze dzieciaki, że bez nauki nic nie osiągną w zyciu a im się marzą dobre samochody, własne domy i piękne dziewczyny
)) starsze dzieci dorastające w latach 90tych mają nieco inny system wartości. Chociaż ja nie narzekam na duże dziecko... pracowite jest, kochane, dobre i dbające o rodzinę. A skoro woli pracować niż dalej się uczyć... to jego życie i pamiętajmy, że same dzieciaki muszą na własnej skórze przekonać się jak wygląda świat i nie uchronimy ich przed porażkami i sukcesami
))
Kłaczku ja przy wzroście 158cm podczas ostatniego ważenia miałam na wskaźniku 73 kg, też nie jestem leciutka
)) tylko że po mnie nie widać wagi bo jestem zwyczajnie krępa i "nabita" mięśniami. Jak po ciązy zlecę do 65 kg będę szczęśliwa, bo musiałabym zgubić połowę cycków i masy mięśniowej żeby zejść poniżej
)) Dam ogłoszenie do prasy: cycki za pół ceny do oddania
Wystarczy na 2 baby
)) A przy wadze 65 kg właże w rozmiar 42
))
Kłaczku ja przy wzroście 158cm podczas ostatniego ważenia miałam na wskaźniku 73 kg, też nie jestem leciutka

Ostatnia edycja: