karolcia81
czekam na szczęście.....
Hej....
kasiawd - to i ja tutaj też Cie uściskam.....bardzo sie cieszę!
ilonka26 - dziekuje....
patka - GRATULUJE koochana.....
A u mnie nadal bez zman...tzn. @ jeszcze nie ma...ale brzuszek mnie pobolewa raczej na nią...nawet się wczoraj trochę poprzytulalismy...i myślałam, że w nocy sie pojawi, ale cisza.....
Zobaczymy....co dziś dzień przyniesie....
Ale obejrzałam dziś rano jeszcze raz ten test wczorajszy...i dziś juz na nim nic zupełnie nie widzę....więc raczej czekam na @.
Spoko...
Jeszcze tylko mnie zastanawiaja moje piersi....bola jak cholera, są wyjątkowo nabrzmiałe, twarde i gorące, no i te grudki na brodawkach, które miałam tylko w ciązy....no a tego to sobie juz nie uroiłam....a coś za intensywne to objawy jak na nadchodzącą @?
buziaki....
kasiawd - to i ja tutaj też Cie uściskam.....bardzo sie cieszę!
ilonka26 - dziekuje....
patka - GRATULUJE koochana.....
A u mnie nadal bez zman...tzn. @ jeszcze nie ma...ale brzuszek mnie pobolewa raczej na nią...nawet się wczoraj trochę poprzytulalismy...i myślałam, że w nocy sie pojawi, ale cisza.....
Zobaczymy....co dziś dzień przyniesie....
Ale obejrzałam dziś rano jeszcze raz ten test wczorajszy...i dziś juz na nim nic zupełnie nie widzę....więc raczej czekam na @.
Spoko...
Jeszcze tylko mnie zastanawiaja moje piersi....bola jak cholera, są wyjątkowo nabrzmiałe, twarde i gorące, no i te grudki na brodawkach, które miałam tylko w ciązy....no a tego to sobie juz nie uroiłam....a coś za intensywne to objawy jak na nadchodzącą @?
buziaki....
Juz i tak mam 2 suwaczki bo... nie moglam sie oprzec odliczaniu do porodu i to w dniach a nie w miesiacach czy tygodniach. Tego z pingwinkiem tez nie umialam wywalic bo raz ze pingwinek, dwa ze ta krotka notka pod nim na temat Jajka... Kurcze, tak patrze, ze wlasnie jest ten suwaczek poza ktory nigdy nie udalo mi sie wyjsc... Jesli wytrzymamy ze soba do poniedzialku, pojawi sie notatka ktorej nigdy i siebie nie widzialam. Nigdy nie wyszlam poza 12 tydzien...