• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dokladnie - byl Rademenesem. Wlasnie ten glos i interpretacja Cohena. Tlumaczenia z reszta bajeczne... Eh... Dobrze ze mi plyty zostaly w wiekszych ilosciach.
Karolcia, ja wole "Jak ptak na drucie" i niemiertelna "Suzanne". O "Blekitnym prochowcu" nie wspominajac.

reklama
Czytam i czytam i skończyć nie mogę :). Zaraz mi pewnie padnie cytowanie, więc odpisuję, chociaż jeszcze nie dobrnęłam do końca.
karolcia81 czekam z niecierpliwością na drugi teścik. Cień cienia to też kreska. &&&&&&
V jolka życzę Ci dużo zdrówka i powodzenia w załatwianiu spraw urzędowych.
Bibiana zazdroszczę Zakopanego. Też bym sobie pochodziła po górach. Mam nadzieję, że się trochę odstresowałaś.
Onaxxx zaskoczyłaś mnie tymi informacjami. Też myślałam, że Rh+ jest bezpieczne. Muszę jeszcze męża pogonić na zbadanie grupy krwi. Czekamy na dalsze informacje. Jesteś lepsza, niż 90% lekarzy.
kobietka ale Cię przebadali. Mam nadzieję, że po lekach Ci się wszystko ustabilizuje. W sumie, może te 2 lata przerwy wyjdzie Ci na dobre, wszystko sobie uregulujesz.
kasiawd gratuluję!
Dobra, czytam dalej.

witam ja tez mam sporo do nadrobienia wiec narazie tez tylko czesciowo:-)
kasiawd super tak sie ciesze i oczywiscie gratki
karolcia81 ja tez przylaczam sie do tych ktore trzymaja kciukasy czyli do wszystkich:tak:
Onaxxx zaszokowalas mnie ja mam grupe akurat rh+ dalas do myslenia
Bibiana my w tym roku tez mielismy zwiedzic zakopiec ale teraz to juz nie da rady wiec zazdroszcze takiego odpoczynku
a_gala ja tez mam wizyte w poniedzialek wiec klaczku jak my juz bedziemy po to twoj skan bedzie lada moment;-)
a wogole klaczku chcialabym zlozyc zamowionkona trampolei nie wiem czy moge

a tak to u mnie nic ciekawego tylko wczoraj wyda wam sie to moze smieszne ale poczulam ruch bankowy w brzuszku taki sam jak przy Wiktorku jak zaczely sie ruchy tylko ten byl jednorazowy i bezcenny do tej pory nie moge w to uwiezyc bo przeciez to jest dopiero 13t3d ciazy wedlug usg no ale poczulam i bylo slodko

Ostatnia edycja:
zjola dalej czekam az bedziesz w tej magicznej parze dwojkowej moze juz to bedzie w nastepnym cyklu
V_jolka Patka ogromne gratulacje i spokojnej ciazy
As musi byc fajnie na takiej porodniowej pielgrzymce
ja w tym roku mam po wakacjach moj akurat ma urlop w tym czasie gdzie bede moiec szew zakladany i raczej nie jest wskazane jezdzenie i lazenie a szkoda

wiecie zajzalam z ciekawosci na styczniowki i jakos dziwnie mi sie zrobilo tu czytam ze dwie dziewczyny zafasolkowaly a tam czytam ze dwie stracily

Ostatnia edycja:
Karolcia, poki nie ma w majtach podpaski, wszystko sie moze zdarzyc. Nie nakrecamy sie, ale nie przekreslamy - wdech, wydech, wdech...
Kasia, jasne ze mozesz - jak skoncze dlubac w majtkach to moge zrobic trampole dla Ciebie, tylko daj znac jaki kolor. Strasznie wczesnie jak an pierwsze ruchy! Kurcze, ale zajerzyscie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry