• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonka 100 lat zdrówka, pomyslności i więcej roztropności (żebyś więcej nie musiała mieć zmartwień w stylu tych tabletek anty :-p) Do tego oczywiście życzę nowej fasolki (albo i dwóch) w odpowiednim dla was czasie :-) i spokoju z teściową- najlepiej żeby gdzieś na księżyc wyleciała :-D
Ewelina ale Ci godzinę wyznaczyli :szok: Ja to już na wpół przytomna o tej porze na fotelu bym siedziała. Oddychaj spokojnie, spróbuj sobie wmówić ze nic Cie nie boli- autosugestia działa cuda. Na pewno wszystko jest w porząsiu, czuję to w kościach- nie wiem dla czego ale o Twoją ciążę jestem spokojna, musimy wspólnie dopchać ten wóz do 40 tc i koniec! Ja wizytuję za ok. 3 godz. narazie bardziej się cieszę niż stresuję, ale pewnie im bliżej godziny zero, tym ciśnienie będzie przekraczać dopuszczalne normy :blink:

reklama
Witam!

Znów się wylegiwałam w łóżku. Wstalam dopiero przed 11 co nie jest do mnie podobne, ale widać, że bardzo potrzebowałam tego odpoczynku. Czuję się już znacznie lepiej. Gdyby jeszcze pogoda dopisała... A tu lało całą noc a teraz jest przygnębiająco pochmurno :-(

Emy, bardzo mocno Cię przytulam i światełko dla Twoich chłopczyków...

Czarna, dzięki. Pewnie tak to będzie, że jak zobaczymy te niebieskie oczęta i różowiutką buźkę to łatwiej nam będzie nadać malutkiej imię...:tak:

Ilona1990, wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich najpiękniejszych i najbardziej skrytych marzeń!!!!

Ewelina, trzymam zaciśnięte kciuki za Twoją wizytę. Musi być dobrze, tylko odpoczywaj do tego czasu. Ja tez właśnie miałam takie bóle i krzyża i podbrzusza. Od kilku dni i zła jestem na siebie, że od razu nie poszłam do lekarza, bo mogłam narobić tym duzo biedy. Ale na szczęście jest dobrze, a bóle były również na tle nerwowym. Teraz 2*dz. piję meliskę, odpoczywam, jem Nospę i jest dobrze... Zatem głowa do góry!:tak:

witam....
u mnie staranek ciąg dlaszy.....więc nie zanudzam na razie...

trzymam kciuki za Wasze wizyty....

Ilonka ----100 lat....i spełnienia...nie wszystkich marzeń, ale tego jednego najważniejszego!

Kurcze ale zła jestem :(( No niestety pierwsze wolne miejsce do gin to środa za tydzien !!!!!!!!!!!!!!:((((((( Może to i lepiej moze akurat przyjdzie @ sama bez wspomagaczy ?? NO zgupiałam już !!! Dzis 42 dzień po poronieniu i sie jakiś śluz od wczoraj pojawił a juz go nie bylo z tydzien !!! No dobra nie ma co narzekać, tylko czekać po prostu, nic juz nie zrobie do srody !!!! a jak sama przyjdzie @ to wtedy bede mogła liczyć ją jako 1 cykl , :) No i oczywiście mnie sie wszystko juz poprzestawiało, tzn mieliśmy próbować pod koniec roku, ale ja juz nie chce czekać aż tyle, myśle ze jak bedzie dobrze, badania też to po 3 pełnym cyklu bedziemy pomalutku próbować, i tak pewnie nie zajdę od razu wiec zejdzie napewno pare cykli dłużej :) Jeżeli ma być dobrze to bedzie i juz :D I tak bede myslec :)
dziewczyny która jest w trakcie starań lub ta która jest juz w ciąży mierzycie sobie temp, oraz używacie testów owu?????? Wcześniej nawet o tym nie myslałam tylko po prostu działalismy ale teraz tak myslę ze chyba tak bede robić, tym bardziej ze moze bedziemy celować w dziewczynkę , a nóż sie uda !!:)

A ja właśnie zaczęłam 18 tc i z tej okazji cyknęłam sobie fotkę
biggrin.gif

Nareszcie cos widać, bo do tej pory to raczej płaściutko było
wink2.gif

Dal porównania wklejam 3 zdjecia, z:

13t3dc

15t6dc

17t1dc

Kurcze ale zła jestem :(( No niestety pierwsze wolne miejsce do gin to środa za tydzien !!!!!!!!!!!!!!:((((((( Może to i lepiej moze akurat przyjdzie @ sama bez wspomagaczy ?? NO zgupiałam już !!! Dzis 42 dzień po poronieniu i sie jakiś śluz od wczoraj pojawił a juz go nie bylo z tydzien !!! No dobra nie ma co narzekać, tylko czekać po prostu, nic juz nie zrobie do srody !!!! a jak sama przyjdzie @ to wtedy bede mogła liczyć ją jako 1 cykl , :) No i oczywiście mnie sie wszystko juz poprzestawiało, tzn mieliśmy próbować pod koniec roku, ale ja juz nie chce czekać aż tyle, myśle ze jak bedzie dobrze, badania też to po 3 pełnym cyklu bedziemy pomalutku próbować, i tak pewnie nie zajdę od razu wiec zejdzie napewno pare cykli dłużej :) Jeżeli ma być dobrze to bedzie i juz :D I tak bede myslec :)
dziewczyny która jest w trakcie starań lub ta która jest juz w ciąży mierzycie sobie temp, oraz używacie testów owu?????? Wcześniej nawet o tym nie myslałam tylko po prostu działalismy ale teraz tak myslę ze chyba tak bede robić, tym bardziej ze moze bedziemy celować w dziewczynkę , a nóż sie uda !!:)

ja uzywalam testow sprawdzajacych owulacje i zaczelam zaraz 10 czy 11 dnia cyklu i nie pokazalo ze mialam dni plodne ani razu a w ciaze zaszlam,niestety poronilam w 18 tygodniu.Czy ktos powie i jakie badania powinnam wykonac zeby miec spokojna glowe? narazie zrobili mi to na syndrm antyfofolipidowy czy cos takiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry