• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej...

Ilonko - dziś doczytałam o babci....bardzo mi przykro...moja ma 90 lat....i tez boimy się o każdy dzień....ale ktoś mi kiedys powiedział, że jak odchodzi ktoś bliski to szykuje miejsce na nowego członka rodziny...może własnie babcia zrobiła miejsce dla Twojego dzieciątka....]

kaira - moja @ juz dawno sobie poszła...juz od poniedziałku trwają staranka.....

czarna - jak zabieg? i co to za znamie?

AS - powodzenia....wiesz, ze jesteś WIELKA!

A ja....muszę Wam coś powiedzieć....zresztą pisałam już o tym na blogu.....od trzech lat sie staramy o dzidzie...i z przerwami po poronieniach był to najczęściej seks głównie prokreacyjny....a teraz się wszytsko zmieniło....kochamy się, przytulamy....ale wogóle nie myslę w trakcie o tym, że może teraz , że ten strzał to musi byc to....pełen luuuuz....dopiero długo po wszystkim sobie uswiadamiam, że to chyba był kolejny staraczkowy przytulaniec, a ja mantry do chłopaklów nie odprawiałam....i to jest cudne...
naprwadę...mam wielkiego luuuuuzika zarówno do tych staranek, jak i jestem wyjątkowo spokojna o tą ciąże, która byc moze sie wkrótce pojawi...

buziaki..
miłego dnia...

reklama
As, jestes Tytanem. Kurcze, niezla zabawe sobie znalazlas.
EwelinaK, to Ty nie kombinuj, tylko lez ladnie. Mowi sie trudno, w tej chwili najwazniejsze jest malenstwo.
O, karolcia, super! Wyluz jest najwazniejszy - i seksik jest lepszy i zajsc latwiej.

Hej dziewczynki!
Jestem...
Po wczorajszej wizycie spokojniejsza i dużo szczęśliwsza...
COŚIEK ma się dobrze...
Ma całe 1,5 cm i wg USG to 8 tydzień, więc powoli mija ten okropny czas...
Teraz może być już tylko lepiej...
A co najważniejsze...
Może serduszka jeszcze nie widziałam, ale zobaczyłam puls, więc to już jest świetnie!!!:happy::happy::happy::happy:
Termin porodu wg lekarza: 16 lutego 2012.

No i chciałam wam kogoś przedstawić:
OTO COSIEK!
P1080210.jpgP1080212.jpg

Poszukalam w mojej kopalni wiedzy - tak, to sa nozki! W osmym tygodniu sa raczki i nozki, nawet paluszki juz sa, choc jeszcze nie do konca wyksztalcone.
Kasia, jutro piatek! Kurde, wiem! Kurde, az mnie skreca!

V_jola - cudny COSIK....jej jak fajnie....zobaczyc takie cudo....
mam nadzieje, że ja tez wkrótce zobacze mojego żólwika....

kłaczek - jutro wielki dzień.....ja mam stresa juz razem z Tobą.....koniecznie zaraz daj znac....którą łapką do Ciebie pomachał...bo nie mainnej opcji....

Jesli wszystko bedzie ok, wykupie fotke - raz ze MUSZE miec dla siebie, dwa ze bede chciala tu wkleic. NIe wiem czy daja wydruk, czy plytke, dosc ze jest opcja odplatnego otrzymania obrazu. Kurcze... Juz sie nie moge doczekac...

reklama
Hej ,
zabieg nawet nie był bolesny , usunięcie laserkiem, lekarz powiedział że to nic groźnego , taki przerost tkanki . Jestem happy:) mam teraz strupek i nie boli .
V jolka , super Cosiek ! Bardzo mi mił9o poznać ! Jutro czas na JAJKO!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry