EwelinaK26
Fanka BB :)
Ilonko światełko dla twojej babci kurcze ale data i godzina
Niech spoczywa w pokoju......(*) Jest tam gdzie nie ma zmartwień i jest pewnie ze swoimi bliskimi jest jej tam dobrze a twoja miłość do niej będzie trwała kiedyś ją zobaczysz jak i swoje dzieciątka a teraz to ziemskie zycie musimy przeżyć i się mu nie dać!!!!!
martyna81 witaj u nas nie pamiętam czy już tu pisałaś
wejdź na wątek badania po poronieniu są tam wszystkie opisane ja korzystałam własnie z tego wątku
zostań z nami...
poroniona i jak tam u lekarza martwię się????? ja zaraz wyruszam żołądek z nerwów mi się skurczył boję się napiszę ok 23 co tam buziaki kochane ok doczytałam z tych nerwów zapomniałam o dwóch stronach
super że dzidziol rośnie obym ja dzisiaj też miała dobre wieści innych ie przyjmuję
czarna &&&&&
aleksandra witaj kochana zapalam światełko dla twojej niuni(*) zostań z nami....
martyna81 witaj u nas nie pamiętam czy już tu pisałaś
poroniona i jak tam u lekarza martwię się????? ja zaraz wyruszam żołądek z nerwów mi się skurczył boję się napiszę ok 23 co tam buziaki kochane ok doczytałam z tych nerwów zapomniałam o dwóch stronach
czarna &&&&&
aleksandra witaj kochana zapalam światełko dla twojej niuni(*) zostań z nami....
Ostatnia edycja: